je, slazem se...
mislim da kad bi se krenulo u tako nesto (veliko, nazovi), bilo bi puno lakse i do sponzora (velikih...)...
samo sto mislim da bi za to trebalo puno angazmana, a tome prethodi i puno detaljnih sastanaka klubova (organizatora) i svega sto to prati.
uz to, mislim da za jednu duzu turu (kako ti kazes cca tjedan dana), treba puno vise vremena za dozvole i ostalu papirologiju, treba se znati na koja vozila se moze racunati - a ljudi bi u tom slucaju stvarno trebali raditi od pocetka do kraja (ne kako to obicno je da svaki put rade jedni, dok drugi cijelo vrijeme takoreci drze ruke u djepovima i pojave se smao kad treba jesti ili sl.
a sve to uzima i dosta slobodnog vremena - uzeo ti godisnji ili ne (sto ne mogu bas svi), ljudi doma imaju obitelji pa ti onda ispadne svasta...
a klubovi bi se jos i mogli naci i razraditi taktiku, pravilnik i sl., samo sto mi se cini da nasi off roaderi (naravno,ne svi) ne zele prihvatiti tudja stajalista, a smatraju da su njihova stajalista prihvatljiva za sve...
ok, ovo je na brzaka, onako kako ne bi trebalo biti, ali treba tu malo raspravljati... mozda se nesto i izrodi od toga
samo sto vec unaprijed mogu prognozirati da ce ovo vecina samo citati i nece komentirati ovdje pa ce nakon nekoliko postova i ova tema zamrijeti...
vidjeti ces... svi bi da netko drugi napravi sve, i svi mogu komentirati sastrane kako je ovo ili ono glupo, a nitko ne bi svoje stajaliste ovdje pokusao objasniti...