Nakon silnih komentara koji je terenac bolji, taman si umislih da je voziti Jeep jedan vid LIFESTYLING-A, tj. vid kulture življenja i zaljubljenost u terence kad prošetah se mojim gradićem i ostanem meltene smrznut prizorom. U 50 metara i 2 minuta upecah ove dvije ribice ( pametnjakovića ) te se postidih mojim lifestylingom i 2 Jeep-a u garaži. Da Vam objasnim situaciju malo bolje, slike su sa gradskog parka i šetališta do same rive, cesta vozi u krug i zakrćena je auto parkinzima ( koji normalno stoje 5 kuna na sat ) ali kroz cijeli park se križaju dva jedina pješaćka prijelaza ( sa nagibom za invalide ) te isti nemaju mogužnost doći na šetalište zatvorite li ta ista dva pješaćka prelaza na udaljenosti od 50 metara, niti nemožete sa autobusne doći do rive a bez da se vozite kružnim tokom, a to vjerujem nije predviđeno za invalidska kolica. Da bi stvar bila gora, 100m dalje nalazi se gradski parking do same sudnice, zatvoren rampom te na njemu uvjek ima parkinga slobodnog. Naravno, preduvjet da biste se na tom parkingu parkirali je jednogodišnja karta koja stoji
150,00 kuna, i za to još dobijete ćip karticu koja vam gospodski otvara rampu.
ALI, problem je vjerovatno šta se tih 150,00 kuna nemože platiti ni Americanom ili Dinersom niti kreditom već samo kešom te gospoda koja voze autmobile od 60.00,00E vjerovatno nemaju viška keša?
prvi pješaćki iz dva kuta gledanja
te drugi pješaćki nakon 50 metara
Da nije istinito, bilo bi žalosno.