| Sponzori
foruma |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ciccio-75 Moderator

Pridružen/a: 26. 11. 2006. Postovi: 2134 Lokacija: pisino-centro del istria
|
Postano: sri stu 19, 2008 18:17 Naslov: |
|
|
e al to nije onaj as na kojeg i ja mislim........  _________________
....ORK KAMO OKO VIDI BUZET....
....AMK BUZET.... |
|
| [Vrh] |
|
 |
pso DoAdmin

Pridružen/a: 26. 01. 2007. Postovi: 1533 Lokacija: riječan u istri ... kamo oko vidi
|
Postano: ned stu 23, 2008 18:57 Naslov: |
|
|
| tomee je napisao/la: | bilo je fora i sad striček Joško je sve to lepo odradil i tu nema zbora ali...
|
khm...khm...joshko je puno odradio ali nije sve sam...  _________________ www.kamookovidi.com |
|
| [Vrh] |
|
 |
laki Off roader

|
Postano: sri sij 14, 2009 00:15 Naslov: |
|
|
čitam zapisnik sa zadnjeg sastanka pa mi nije jasno jer sam ja glup ili mi se to čini?????
glede pravilnika i razno raznih prijedloga a tamo piše da pravilnik mogu raditi samo klubovi koji organiziraju utrku!!
zar smo mi u ZG OFF ROAD klubu budale koje nemamo prava glasa?
koliko ima hardaša u ostalim klubovima??
ODGOVOR=4
koliko ima hardaša u ZG OFF ROAD klubu??
ODGOVOR=5
znači netko se sjetio da mi nemožemo ove godine radit utrku pa se nas i nemora ništa pitat.
znači 5 posada od 9 nemože dat nikakav prijedlog ili promjenu u pravilniku, nego to rade neki pojedinci koji se tu i tamo pojave na nekakvoj vožnjici pa vole izigravat velike vozače(valjda mora doma ženi opravdat di je vikendom)
ne kužim u čemu je fora????
kaj da odemo u sloveniju ili srbiju vozit?
jel smo velika konkurencija nekome ili su možda več dogovorena mjesta pa da ne uletimo nekim prvacima na njihova mjesta.
prošle godine smo dobili zabranu utrke od velikog gazde svojeg sela a ove godine mi nije ništa jasno.
jel mi netko može barem malo odgovorit o čemu se radi???? |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: sri sij 14, 2009 01:57 Naslov: |
|
|
ne znam laki…
necu nista komentirati osim da je prosle godine njih par prihvatilo prijedlog da o pravilima mogu odlucivati samo oni klubovi koji organiziraju natjecanja…
ne sjecam se da je bilo govora da to moraju biti samo KUP natjecanja…
za ostalo se necu petljat vise, nek si rade kako hoce…
meni je dosta to sto znam da rezultati nisu ispravni (mislim na ukupni poredak, a nakon nekoliko urgiranja da mi se dostave rezultati mailom radi objave - jos ih nisam dobila, no ako nista drugo, objaviti cu poredak koji sam radila nakon svake trke, nisam cekala kraj godine da idem obradjivati rezultate )…
na ovakav nacin cemo sami ugasiti off road, ne moramo cekati ulazak u EU, hehehe
a sto se tice posada, mogu reci da i mi imamo 3 hardasa i 1 stalni softas + jos 2 koja tu i tamo ulete uazom i ladom… ima naznaka da bi ove godine mogli "podebljati" soft (nadam se ), ali mislim da ce se bez obzira na to, i dalje slusati misljenja i prijedlozi samo njih nekoliko iz hors-a…
evo, ne budi lijen, pri ruci mi je pa cu izvaditi vozace ork schnee na vrboveckoj trci gdje smo imali 6 posada:
soft:
Nebojša Gvozdić, Zoran Lenart, Stjepan Jakopčić
hard:
Uroš Jereb, Matijaž Žagar, Daniel Belošević
... ja mislim da, za razliku od tebe - "kuzim" u cemu je fora  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
if off road is a sin I'll go straight to hell!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ozren Perman Moderator

Pridružen/a: 01. 11. 2006. Postovi: 1679 Lokacija: Rijeka-Buzet-Kamo Oko Vidi
|
Postano: sri sij 14, 2009 08:44 Naslov: |
|
|
meni je opcenito glupo da postoji selekcija ko moze a ko ne odredjivati pravila.....
nitko od nas ne zna ama bas nista o tome i svi mislimo da je bas nasa ideja najbolja, najsigurnija, i to ne vodi rjesenju nasih problema......ajmo ovako, sta bi bilo da se danas pojavi jedan na primjer vili vale iz labina, koji je organizirao trke off roada dok se je jos vozilo pod haksom i kaze, slusaj, auti moraju imat to i to, a mi mu kazemo da on nema pojma, pa mislim da mi nemamo pojma.......
ja se slazem da vecina ljudi u offroadu odvaja dosta vremena i sredstava za pripremu natjecanja, svojih vozila i tako dalje, ali po meni sama ta cinjenica nije dovoljna da nekome zagarantira pravo da odredi pravila....
i dalje smatram da kod nas postoji haks koji bi se sa tim stvarima trebao baviti..... a ne laki ili ozren ili schnee ili krota ili neko treci, nego HAKS _________________ STRONG ENOUGH FOR JEEPIN' AROUND WITH ME?
www.kamookovidi.com
www.kamookovidi.com/phpbb2 |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: sri sij 14, 2009 16:03 Naslov: |
|
|
ne znam… mislim da laki, kad je postavio pitanje o sastanku hors-a, nije mislio na nesto sto nije vezano uz sastanak i zapisnik… vjerujem da je mislio na situaciju kakva je u ovom trenutku u off roadu… tj. shvatila sam da je pitanje konkretno vezano uz aktualno stanje u off roadu…
mozda grijesim, a ako je laki mislio na neku imaginarnu situaciju "sto bi bilo kad bi bilo…", onda se ispricavam na mom OT odgovoru…  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
if off road is a sin I'll go straight to hell!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
schneider Off roader
|
Postano: sri sij 14, 2009 19:34 Naslov: |
|
|
ja sam pokrenul ovu temu s tim da svi koji su dolazili na utrke napišu nekoliko rečenica o pojedinim trkama organizaciji nagradama muljažama odgađanjima trka ,za one koji su odgodili razlog odgode , javnih isprika za odgađanje ili neke netočnosti kod organizacije.
kao prvo htio bi se ispričati za greške koje su bile na softu u KŽ u , ovo je prvi put da se to radilo a i sam teren slabo poznajem pa kad se je trasiralo imali smo problema sa vremenom i prohodnosti a na dan utrke sve suho i prohodno slabo obilježen road book(nismo imali sprej).osvrt na lakia naš klub ima tri hardaša (jedan uvjek prisutan)i tri soft vozila |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
© schnee-hr.net
|