| Sponzori
foruma |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
amater.offroad Off roader

|
Postano: sub vel 06, 2010 18:51 Naslov: MOTOVUN 4x4 |
|
|
dragi moji
Ove godine će se opet održati Motovun 4x4... 01.05.2010.
Kao što vidite na plakatu, nisu sve informacije dane van.
Zbog čega? Obzirom da se sve održava u jednom danu, sve će biti lagano nastiskano ako dobro ne uredimo satnicu.
Zato su mi potrebne vaše prijave. Moramo okvirno znati broj prijavljenih posada kako bi sve uspjeli organizirati.
Kao što vidite na plakatu, prethodne prijave za ATV vozače su OBAVEZNE
Podaci će još biti updateani
Javite se na moj PP ILI
motovun_or@hotmail.com ILI
091 944 1280 - Emilio ILI
ovdje ispod
Lijepi pozdrav
p.s. vjerujem da je još rano da bi mogli znati da li ćete sigurno moći doći, ali ovo je tu da si počnete planirati i da znate da ste itekako dobrodošli
* ispričavam se alešu iz bufo-hovercraft slovenija, ako ipak ne bude mogao biti prisutan, ali pregovori su u tijeku
Čujemo se !!! _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
a drugi kaže: ma, život je lijep 
Zadnja promjena: amater.offroad; ned ožu 14, 2010 15:48; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: sub vel 06, 2010 18:59 Naslov: |
|
|
e... još nešto...
ovdje možete vidjeti slike s prošlog off road-a u motovunu
http://www.schnee-hr.com/images/2009/motovun/index.htm
i reportažu jednu kratku... KOJA SLIJEDI:
Poštovani offroaderi, i ove godine je u organizaciji Općine Motovun u suradnji sa nama ambicioznim volonterima (ja-Emilio, Sanjin B., Marin i Marko K. i Robi), održan "Motovun 1. maj Off Road". Prijavljenih ekipa je bilo više od 50, vozilo se u 3 klase:
- do 1800 ccm
- od 1800 ccm
- diesel
plus extreme klasa (inače da pojasnim: pod "extreme klasa" se podrazumijeva jedna kraća hard vožnja, oko 20 minuta traje)
i naravno održana je neobavezna turistička vožnja bez roadbooka sa puno mesa i dobrog raspoloženja.
Što se tiče nagrada:
-za svaku su klasu nagrađena prva tri mjesta, te nagrada za najnesretniju posadu.
Po starom običaju, najviše je prisustvovalo lokalaca, a bilo je i više prijavljenih posada iz Slovenije te Italije.
Eto sve je prošlo super, s obzirom da to samostalno prvi put organiziramo. Nadam se da se vidimo i druge godine u Motovunu.
Bez brige biti ćete pravovremeno obavješteni. _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
a drugi kaže: ma, život je lijep  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Defender Rovinj Off roader

|
Postano: ned vel 21, 2010 22:20 Naslov: |
|
|
ima li kojih pravila u vezi sa opremom koja je potrebna( mislim na tursitcku)
do kada su prijave....... |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: ned vel 21, 2010 23:04 Naslov: |
|
|
za turističku nema pravila apsolutno, turistička će biti nešto između turist soft i soft, ali bude bilo pojedinih dijelova koji će zadovoljiti i najtvrđe hardaše...
što se tiče turističke, smatram da bi bilo potrebno ako ništa drugo imati AT gume, ali za svoj gušt možda i MT....
broj ljudi u vozilu - koliko god želite, nisu potrebne kacige ZA TURISTIČKU... uglavnom nešto prilično neformalno i druželjubivo...
NAPOMENA - SVE OVO NAPISANO SE ODNOSI SAMO NA TURISTIČKU
za brzinac je MINIMUM - kacige, AT gume (at gume su minimum, ako nitko ne stane odmah na startu brzinca - neće ni kasnije...takva je staza), valjani pojasevi, najviše 2 osobe u autu...
to bi otprilike bilo to... _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: ned vel 21, 2010 23:06 Naslov: |
|
|
PRIJAVE
OBAVEZNE za ATV-ove
POŽELJNE za xtreme klasu
OSTALE PRIJAVE na dan održavanja OFFROADA, u Motovunu, na Sajmištu odmah do Restauranta Cotić - na glavnoj cesti kroz Motovun _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: ned vel 21, 2010 23:07 Naslov: |
|
|
turistička + brzinac = 100 kn
turistička + extreme = 50 kn
ATV turistička + brzinac = 50 kn _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
|
| [Vrh] |
|
 |
Defender Rovinj Off roader

|
Postano: ned vel 21, 2010 23:09 Naslov: |
|
|
ok hvala na informacijama.........
vidimo se u motovunu....  |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: ned vel 21, 2010 23:11 Naslov: |
|
|
LP
vidimo se  _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: pon ožu 01, 2010 17:04 Naslov: |
|
|
samo jedna obavijest...ako se slučajno nismo razumjeli...
javio mi se jedan gosp iz Slo sa prijavom za 2 wranglera i 1-og granda
e sada, on se prijavio za brzinac, a ne za extreme... to je u redu i prethodne prijave za brzinac su također dobrodošle zbog nas i kako bi mi znali koliko vas otprilike možemo očekivati
ALI
za ATV-ove su OBAVEZNE
za EXTREME su VIŠE NEGO POŽELJNE
pozdrav za sada _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: ned ožu 14, 2010 15:48 Naslov: |
|
|
nekoliko update-ova
- kacige obavezne za SVE
- extreme klasa prethodne prijave POŽELJNE
- ATV-ovi prethodne prijave OBAVEZNE
- hovercraft-ovi nažalost NE dolaze
- startnina je podignuta na univerzalnu cifru, te iznosi 150 kn za sve klase terenaca, te 100 kn za ATV-ove
- imajte na umu da su se startnine podignule kako bi svi natjecatelji (vozač+suvozač) pri prijavi mogli dobiti majicu kao uspomenu
- također znajte da nam je cilj startninama skupiti minimum 5.000,00 kn jer namjeravamo SAV prihod dati u dobrotvorne svrhe
Lijepi pozdrav i molim vas imate na umu prethodno prijavljivanje ako pripadate jednoj od dviju navedenih klasa
HVALA _________________ kako bi rekao jedan moj dobar prijatelj - 'ko je žurio, vrat je slomio.
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
© schnee-hr.net
|