| Sponzori
foruma |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
igorrzg Off roader
|
Postano: pon lis 06, 2008 14:00 Naslov: 4x4 & SUV magazin - Novi časopis |
|
|
"Najbrže rastuća automobilska klasa na hrvatskom tržištu svakako su 4x4 i SUV vozila, a njihovim vozačima i ljubiteljima obraća se novi netom predstavljeni magazin. Koncept 4x4 & SUV magazina, koji je 100 postotno hrvatski proizvod, odudara od onoga što smo naučili vidjeti kod drugih automobilskih tiskovina. Njegov lifestyle koncept u skladu je sa htijenjima i željama publike kojoj se obraća, ali i šireg kruga čitatelja koji će u njemu naći zanimljive tekstove koji ulaze i u sferu opće kulture.
Prvi broj druge revije izdavačke tvrtke Transport media, 4x4 i SUV Magazin, stigao je na kioske, te donosi ekskluzivni test Hyundaija iX55, korejskog SUV-a s kojim će Korejanci probati konkurirati europskim premium brandovima. Potom je tu test Ford Kuge, Opel Antare i Honde CR-V. Novinarska ekipa magazina bila je na svjetskim prezentacijama Mercedesa GLK i Iveco Campagnole, a na ulicama Budimpešte isprobala je Cadillac Escalade.
Osim toga, tu je reportaža o poznatom hrvatskom fotografu Damiru Fabijaniću, katalogu kojeg je snimao za Peugeot 4007 i SUV-ovima koje je posjedovao. Priča s naslovne strane je utjecaj vojski svijeta na razvoj terenaca, dok se u prednjem dijelu magazina zvanom 4x4 Svijet piše o svim novitetima salona automobila u Parizu, kao i o propasti Hummera.
Tu je i dio predviđen za prave off-roadere, odnosno sve vijesti s njihove scene, te predstavljanje jednog Defendera 90 prerađenog za off-road, ali i tekst o povijesti Land Rovera. 4x4 i SUV Magazin je dvomjesečnik čiji prvi broj ima 84 strane, a stoji 19,50 kuna." (izvor: www.autosport.hr )
[/b] |
|
| [Vrh] |
|
 |
alan ford eskort Off roader

Pridružen/a: 07. 09. 2006. Postovi: 697 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Postano: pon lis 06, 2008 15:43 Naslov: |
|
|
Čestitam na prvom objavljenom broju.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: pon lis 06, 2008 17:35 Naslov: |
|
|
e, nisam vidjela da ima vec ovakva tema pa selim ono sto sam napisala u "novoj" temi (koju sada idem brisati):
---
najbolje ovako...
otvaram novu temu povodom prvog broja novog magazina koji je na kioscima od danas...
http://www.index.hr/xmag/clanak/krenuo-4x4--suv-magazin/404833.aspx
ja ga jos nisam niti vidjela, niti kupila, ali ovdje mozemo svi komentirati magazin... i ostalo
ovaj magazin ce se razlikovati po tome sto cemo imati STALNU RUBRIKU o "nasem" off roadu....
znam vec unaprijed da ce od nekih biti dosta kritika (takvi uvijek nadju sebi razlog), ali u startu mogu reci da predvidjam tko bi mogao biti u toj grupi...
eto, kako god bude i kakva god misljenja imali, ali konacno nesto sto ce posvetiti paznju i pravom off roadu...
ja im zelim srecu i naravno, puno usjeha, a usput i zahvaljujem cijeloj ekipi i urednistvu magazina na ustupljenom prostoru!
ajmo svi na kioske tiska, hehehe _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
if off road is a sin I'll go straight to hell!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
alan ford eskort Off roader

Pridružen/a: 07. 09. 2006. Postovi: 697 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Postano: uto lis 07, 2008 09:01 Naslov: |
|
|
Ja sam jucer 5 kioska ophodio nisam ga nasao. Valjda ce danas biti vise srece  |
|
| [Vrh] |
|
 |
igorrzg Off roader
|
Postano: uto lis 07, 2008 09:27 Naslov: |
|
|
| alan ford eskort je napisao/la: | Ja sam jucer 5 kioska ophodio nisam ga nasao. Valjda ce danas biti vise srece  |
Nemoj, nema niti kod privatnika niti na tisku
A u današnjem večernjem u prilogu auto piše da je od prošlog tjedna na kioscima  |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: uto lis 07, 2008 11:21 Naslov: |
|
|
tiskan je u subotu (prosli tjedan), a zasto ga nema na kioscima- ne znam... valjda bude ovih dana...
inace, trebao bi izlaziti izmedju 05. i 07. u mjesecu (svaki drugi mjesec)... _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: uto lis 07, 2008 17:24 Naslov: |
|
|
evo ovako ljudi... friska informacija od strane urednika unazad pola minute...
zbog tehnickih problema, magazin ce izaci ovu subotu - 11.10.2008.
naoruzajte se strpljenjem i za manje od tjedan dana cemo moci prelistati 4x4 & suv magazin... (ja jedva cekam, hehehe)  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
great wall Off roader

|
Postano: uto lis 07, 2008 23:36 Naslov: |
|
|
evo super, još jedan časopis i koliko vidim i od ostalih odlično prihvačen
baš me zanima koliko će taj časopis biti drukčiji od časopisa terenci kojem po komentarima na forumu ljudi baš i nisu prihvatili... |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: sri lis 08, 2008 00:38 Naslov: |
|
|
pa tako sto cemo imati STALNU OFF ROAD RUBRIKU - dakle, razlika je u tome sto ce pisati o nasem sportu, obradjivati jedno po jedno off road vozilo (natjecateljsko), pisati o trkama, objavljivati slike sa trka, informacije, najave...
jel dosta velika razlika ili ti se cini da nam nisu puno dali?!
bez obzira tko sto misli, moje je misljenje da su decki (vjerojatno i cure) u 4x4 & suv magazinu ovime DALI PUUUUUUUUUUUUUUUNO, PUNO, PUNO.... " border="0" />
i hvala im na ustupljenom prostoru...
kako ce dalje, vidjeti cemo, ali vjerujem da su mislili ozbiljno  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
great wall Off roader

|
Postano: sri lis 08, 2008 09:57 Naslov: |
|
|
a to je super jer će pratiti i to šta se događa, sigurno da budem kupio primjerak
za mene su i terenci dobar časopis, pogotovo za nas koji baš i nismo experti za off road, baš su jedno vrijeme lijepo opisivali neke stvari, pa testovi guma, evo i u novom broju opisuju šasije na vozilima itd
u zadnje vrijeme izlazi sve više takvih časopisa, evo i onaj novi moto plus 4 quad, sad i ovaj 4x4, terence već imamo...što više to bolje  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
© schnee-hr.net
|