| Sponzori
foruma |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
EXTRM GP Off roader
Pridružen/a: 03. 01. 2006. Postovi: 27 Lokacija: Canada/Hrvatska
|
Postano: pet sij 27, 2006 02:57 Naslov: |
|
|
Bok JF ,
Mogu ti recci svugdje je isto svaki poccetak je tezzak.Mi smo ovdje u Ontariju imali prve dvije godine samo jednu klasu jer nas je bilo samo dvadesetak natjecatelja u US je druga pricca .Kad imass dovoljno natjecatelja i sponzora lako je nessto organizovati ,medjutim nessto novo zapocceti nije bass lako.Stvarno je tessko nacci sredinu medjutim ti je nalazziss veoma dobro sa pravilima koja su veoma dobra ( izvini zaboravih to napomenuti prossli put ) i organizacijom svega ostalog.Svidja mi se vass tempo 4 dana pa tko izdrzzi.Ovdje je nemogucce napraviti tako nessto u suradnji sa opccinskim / regionalnim vlastima nitko necce da preuzme odgovornost tako da se sva natjecanja odrzzavaju na privatnim posjedima,parkovima.Mi imamo ugovor sa Kampom za gluhe osobe koji posjeduje priliccno veliki komad zemlje 3 sata vozznje sjeverno od Toronta i tu se odrzzavaju sva natjecanja. _________________ Just because you drive a J e e p doesnt mean I like YA !!!!! |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: sub sij 28, 2006 10:42 Naslov: |
|
|
i ja mislim da je bolje da se moze voziti vise od sat-dva-tri u 3 dana...
inace, IC je jedina utrka tipa kakvog je bila do prosle godine, a sve ostale su potpuno drugacije - i logicno je da pravilnika sa IC neodgovara ostalim natjecanjima.
po procitanom, izgleda da ce i IC uskoro poceti liciti na zrinscinu ili nesto toga tipa samo sa svojim pravilnikom.
ne moze se ni ocekivati da ostali klubovi koji medjusobno imaju slicnu konfiguraciju terena pa im prema tome automatski ne odgovara kompletni pravilnik IC-a, mijenjaju pravilnik po jednoj jedinoj utrci (naravno da tu ne racunam pazin, barban itd.)
inace, ja sam tip koji ne voli omalovazavanja drugih,pa tako ni ne volim kad nasi off roaderi gledaju kako bi "maknuli" ili ogranicili novopridosle, mlade i neiskusne off roadere.
svi su od necega poceli i kao da neki zaboravljaju da su i oni nekada bili softasi, sa nedovoljno pripremljenim vozilima (sto zbog besparice, sto zbog neznanja... i dr.)
onaj tko prati nasa natjecanja, dolazi na trke i tako dalje, taj vidi da je npr.proslogodisnji softas, malo po malo ulagao novce i sada je u hardu ili extremeu...
i jos uvijek stojim kod toga da i "novima" i neiskusnima treba dati priliku da pozele hard ili extreme.
izbacivanjem njih iz "opcija" - za par godina imati cemo samo nekoliko vozila sa vozacima koji su krenuli od "0" i stekli razna iskustva.
mislim da i ja mogu biti organizator nekog hard natjecanja i bez stoperice danima svladavati jedan extreme.  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
if off road is a sin I'll go straight to hell!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: sub sij 28, 2006 13:05 Naslov: |
|
|
2schnee, nedaj mi bože, znaš sama šta  |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: sub sij 28, 2006 23:16 Naslov: |
|
|
hehe, ne znam na kaj mislis...
to je samo moje misljenje, nista vise...
nego, jel znas kaj je zen napravio od svog ukija?!
cudoviste, eto sta!
cak nije dobro ni poravnao haubu od proslog prevrtanja!
a evo i dokaz:
 _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
tooomek Moderator

|
Postano: pon sij 30, 2006 09:22 Naslov: |
|
|
evo zasto ne treba previse prati auto-stisne se,ko obleka  _________________ Život je crtež bez gumice za brisanje i zato
ne idi uhodanim putem,nego kreni gdje puta nema i ostavi trag |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pon sij 30, 2006 23:04 Naslov: |
|
|
Misliš kao kad moja žena pere, usput dal je i tebi prala?  |
|
| [Vrh] |
|
 |
EXTRM GP Off roader
Pridružen/a: 03. 01. 2006. Postovi: 27 Lokacija: Canada/Hrvatska
|
Postano: uto sij 31, 2006 02:48 Naslov: |
|
|
Mora da je bila priliccno vrela voda pa se skupio  _________________ Just because you drive a J e e p doesnt mean I like YA !!!!! |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: sri vel 01, 2006 09:38 Naslov: |
|
|
hahahaha....
dobro da nije prala jos nekaj crne boje jer kod iskuhavanja, uki je mogao "preuzeti" neku drugu  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: sri vel 01, 2006 21:54 Naslov: |
|
|
2 EX, cool slike. Daj čovjeće, šapni tiho koliko su teški mostovi. Front: 3000 & + $ i rear 2000 & +++$ ? U svakom slučaju "allmost perfect". Ako se ne varam front je DANA44 10bolt regular cover, ali mora da je piljen i sastavljan jer je kardan na vozaćevoj strani. Vidim da koristiš i throttle body spacer i to od poweraid-a. Dali imaš i Jet modul ili ne. Još jedno pitanje, jesi ubacio samo motor na staru instalaciju i stari PCM ili si kablovao novi PCM sa dodatkom OBD2 conectora. Pitam jer sam isprobao Hypertech-a na TJ 4,0L sa OBD2 conectorom, i mogu ti reć da je skoro pa strava, ali da prije njega moraš imat još dodataka jer ako ne preliva gorivo te gasi motor.
E kompa, nemoj da prođeš kroz HR a da se ne javiš, vidim da ćemo imat 3 dana o čemu brbljat, uz pivo naravno
JF |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
© schnee-hr.net
|