| Sponzori
foruma |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
schnee Site Admin

|
|
| [Vrh] |
|
 |
EXTRM GP Off roader
Pridružen/a: 03. 01. 2006. Postovi: 27 Lokacija: Canada/Hrvatska
|
Postano: čet vel 02, 2006 07:29 Naslov: |
|
|
Schnee izvini zaglavio sam na poslu nisam stigao prije uletiti Sorry Hvala ti ssto si nassla vremena i ubacila sliccice .
Willie izvini ali moram te razoccarati prednji diff je iz '77 Ford Bronco sa svim igracckicama kao ssto vidiss ja sam ubacio disk koccnice ,warn premium hubs,high steer.Joss uvijek se mozze nacci ovakav diff priliccno jeftino ili ako zzeliss icci full size ( 65 inch ssirok) i to se mozze nacci priliccno jeftino oko 400 canadjana ili 300 amera .Sve ssto ubaciss kasnije to kossta.
Zadnji diff je druga pricca Currie (Ford) '9 High Pinion sa 35 spline polu osovinama i to ti je kosstalo big bucks ne smijem ni spomenuti koliko ali mogu ti recci super je .
Pravo da ti kazzem ja nisam puno prcckao oko motora.Motor je original 4.0 HO ( Jeep je '95 )jedino sam ubacio flowmaster izduv,chip stage one ,malo razbussio throtle body ,throtle body spacer i ubacio KN cone filter .Takodje morao sam ubaciti 3 core hladnjak i malo modificirati termostat i vodenu pumpu jer na 50 C jeep se ugrije priliccno brzo ako ne uradiss ove stvarccice .To bi bilo to za motor modifikacije inacce ovaj motor ide napolje ccim zavrssim radove na suspeziji malkice lupa na leteccim lezzajevima zahvljujucci brojnim prevrtanjima i vozznji na strani .Imam 99 TJ motor sa samo 60 000 km spreman za razmjenu.Pravo da ti kazzem ovi motori su priliccno dobri i veoma jeftini.
Nemass frke godissnji je odobren , karta je kupljena dolazim drugi tjedan u kolovozu ccim posjetim Schnee dolazim k tebi
Igor _________________ Just because you drive a J e e p doesnt mean I like YA !!!!! |
|
| [Vrh] |
|
 |
marina Off roderica
|
Postano: pet vel 03, 2006 20:44 Naslov: |
|
|
ovaj......
a jesi siguran da ce ti seka posudit auto do Istre i Zg???
osim...ako...ovaj...onaj ....
ne povedes i seku ???  _________________ carpe diem..... |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pet vel 03, 2006 21:10 Naslov: |
|
|
Čuj Marina, ako je seka komad, dođem ja po njega samo da dođe i ona u istru  |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pet vel 03, 2006 21:59 Naslov: |
|
|
Priprema YJ-a za 37X13X17 bogger gume
Zadnja promjena: jeep forever; pet vel 03, 2006 22:18; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pet vel 03, 2006 22:02 Naslov: |
|
|
Istrani se skijaju, ne nismo baš zapali, imali smo samo 35" bogger gume na žalost. |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pet vel 03, 2006 22:31 Naslov: |
|
|
Evo šta se desi sa YJ-om prilikom sudara sa Twingom, ali nema veze, bilo je i vrijeme da mu izvadim dušu. Pošto mrcina 3,1TD nije htio sam crknut, odlučili smo ga stavit u penziju i mjenjat za 5,2L V8 BENZINAC
Benzinca smo odlučili ubacit radi 37" boggera.
3,1TD je na aukciji, za sad najbolja ponuda je V8 5,2 + keš. Ako ima tko bolju kombinaciju slobodno se izjasnite. |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pet vel 03, 2006 22:39 Naslov: |
|
|
Evo šta se desi kad 3 mjeseca nisi vozio Jeepa, dovedeš ga sa farbanja, od silne volje za vožnjom i brzinom staviš samo 2 vijka po kotaću, ideš po dvorištu radit gluposti a zaboraviš da si pod haubu stavio 5,2L V8.
E moj Dr. Jeep, skinut ćemo ti titulu, od sad si medicinski brat.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
marina Off roderica
|
Postano: sub vel 04, 2006 23:08 Naslov: |
|
|
| jeep forever je napisao/la: | Čuj Marina, ako je seka komad, dođem ja po njega samo da dođe i ona u istru  |
pa ja sam seka
a komad
ma jok , nisam  _________________ carpe diem..... |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: sub vel 04, 2006 23:31 Naslov: |
|
|
Bog Marina, znam ja da si ti seka, ali kad mislim o glupostima uvjek prićam u trećem licu, to ti je ono kao: nisam to ja reko!
Usput, kad sam rekao "komad" nisam mislio na komad žene, ono 80kg, već 90/60/90  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
© schnee-hr.net
|