| Sponzori
foruma |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: ned vel 05, 2006 00:01 Naslov: |
|
|
[quote="jeep forever"]Bog Marina, znam ja da si ti seka, ali kad mislim o glupostima uvjek prićam u trećem licu, to ti je ono kao: nisam to ja reko!
Usput, kad sam rekao "komad" nisam mislio na komad žene, ono 80kg, već 90/60/90 [/quote
ma samo cu reci 54,5 kg  |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: ned vel 05, 2006 12:39 Naslov: |
|
|
hehehe, marina, nedaj se omesti
samo ti lijepo dodji sa EX-om i sve bu ok  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
if off road is a sin I'll go straight to hell!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: ned vel 05, 2006 13:43 Naslov: |
|
|
Ah, 54kg, to mora da je60/45/60 ilite dvojka grudobran/djećje hlaće/ i dvojka badić
Žena mi ima isti problem, ak se želi ljepo obuć mora u Benetton 0-12 ( benetton Kid ) jer u sisleyu ili u benettonu ne nađe mjere i onda kad idem negdje u ozbiljno društvo svi misle da sam djete doneso sa sobom te me pitaju gdje mi je žena, u kazalište joj skoro svaki put zabrane ulaz. U boljim barovima za šankom joj pitaju osobnu. Najveći problem je kad idem u seksi shop kupit joj komad intimne odjeće, prodavaćice me gledaju ružno jer misle da sam "pedofil"
Marina, nemoj se ljuti, šala mala. I schnee je prvih mjesec dana kad me upoznala morala proći kroz iste muke. Život je lijep dok ima zezancije. Nisam ja baš takav, ja sam samo jak na rijećima, kad se bumo vidjeli uživo vidjet ćeš da sam jako sramežljiv tip, maltene bježim od žena  |
|
| [Vrh] |
|
 |
marina Off roderica
|
Postano: ned vel 05, 2006 19:19 Naslov: |
|
|
he he )
sve si pogodio !! al sta me briiga, zato se uvijek mogu izvlacit da sam mladja !
bolje to nego kupovat na xxl-u !!  _________________ carpe diem..... |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
|
| [Vrh] |
|
 |
rubicon Off roader

|
Postano: pon vel 06, 2006 02:32 Naslov: |
|
|
...snimao ja neke reklame,naravno sa zgodnim manekenkama a JF(nije Kennedy) prolupao,pukao mu dihtung na glavi pa mu se drek s mozgom pomijesao...jebate,pa ti prolupas cim namirises zensko...ajde,pa naci ce ti prijatelj nesto dobro...
 _________________ rubicon |
|
| [Vrh] |
|
 |
EXTRM GP Off roader
Pridružen/a: 03. 01. 2006. Postovi: 27 Lokacija: Canada/Hrvatska
|
Postano: pon vel 06, 2006 05:18 Naslov: |
|
|
Eh bass mi je drago da ste upoznali moju malu sestrcu,code name Schumacher  _________________ Just because you drive a J e e p doesnt mean I like YA !!!!! |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: pon vel 06, 2006 13:27 Naslov: |
|
|
| rubicon je napisao/la: |
...snimao ja neke reklame,naravno sa zgodnim manekenkama a JF(nije Kennedy) prolupao,pukao mu dihtung na glavi pa mu se drek s mozgom pomijesao...jebate,pa ti prolupas cim namirises zensko...ajde,pa naci ce ti prijatelj nesto dobro...
 |
hahahahaha, jf, pa nije valjda dotle doslo?!
ruby, po opisu, jos cemo ti morati dodati Dr. rubicon, hehehe, vidim da si se uklopio  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: pon vel 06, 2006 13:29 Naslov: |
|
|
| EXTRM GP je napisao/la: | Eh bass mi je drago da ste upoznali moju malu sestrcu,code name Schumacher  |
je,je, i meni je drago da se zna braniti kraj ovog naseg zavodnika JF-a  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: pon vel 06, 2006 18:26 Naslov: |
|
|
Dajte molim Vas, vi puni dolara, lako je vama reći : kompa, naći ću ti ja nešto! Treba naći nešto MUHTE! A onih 100,00$ koji su ostali u žepu iskoristit za jednu intimnu večeru sa istom ( ona muhte ) uz svijeću, kobasice, ist. pršut, slav. kulen, ovči sir, 3L črnog vina, 0,5L vode ( bolja je ona iz špine jer manje košta ). E kad svijeća izgori i ti se lijepo nakrmiš, kažeš curi: sorry, danas mi se nešto neda . E sad, ak je gospa krmaća, naljutit će se jer je ostala suha i dobiš nogu. Ak je gospa fina i poštena reći će u sebi: Vidiš kak je gospon đentlmen, ni na kraj pameti mu nije prvu večer mi stresti buhe. I tad se gospa zaljubi u đentlmena i ti lijepo muhte dobivaš iduća tri mjeseca ( i to bez večere ).
Taktika, dećki, taktika. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
© schnee-hr.net
|