| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: ned tra 24, 2005 22:01 Naslov: Odakle dijelovi? |
|
|
Odakle nabavljate dijelove? Ja imam CJ 5 i namjeravam si ga malo nadograditi, pa me zanima odakle vi nabavljate dijelove, a ako ih narucujete s neta onda mozda i adresu.
Ja narucujem s www.jcwhitney.com , a cuo sam da je i ovaj site dosta dobar i povoljan www.4wd.com (ali od tamo jos nisam narucivao!).
Sada zelim staviti DANA 44 prednju osovinu i DANA 60 straznju, ali ne znam gdje da ih nabavim. Ako neko zna, bio bih jako zahvalan ! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Jeep Moderator

Pridružen/a: 13. 04. 2005. Postovi: 1764 Lokacija: Kestenak,Bec,Zagreb
|
Postano: pon tra 25, 2005 09:30 Naslov: |
|
|
Bok.
Ak se ne varam ti si BAN. dijelova ima i u Hr. Jedan od izvora je i ovar na vrhu stranise tj 4x4 performance parts. osim toga imas i ZENTEREN u ZG.
Za ostalo moras probati vani. Najbolje D _________________ ONLY IN A JEEP
IT's A JEEP THING
YOU WOULDN'T UNDERSTAND |
|
| [Vrh] |
|
 |
majti Moderator

|
Postano: pon tra 25, 2005 23:35 Naslov: Re: Odakle dijelovi? |
|
|
| Anonymous je napisao/la: | Odakle nabavljate dijelove? Ja imam CJ 5 i namjeravam si ga malo nadograditi, pa me zanima odakle vi nabavljate dijelove, a ako ih narucujete s neta onda mozda i adresu.
Ja narucujem s www.jcwhitney.com , a cuo sam da je i ovaj site dosta dobar i povoljan www.4wd.com (ali od tamo jos nisam narucivao!).
Sada zelim staviti DANA 44 prednju osovinu i DANA 60 straznju, ali ne znam gdje da ih nabavim. Ako neko zna, bio bih jako zahvalan ! |
Ja narucujem striktno preko neta, konkretno iz Australije. Oni su najjaci kaj se tice Nissana. Vitlo koje je u planu ce doci iz gud old ju es of ej (USA). Mislim da je u konacnici jeftinije sam kaj se sam moras *ebavat sa garancijom i inim pizdarijama.
EDIT:kaj se tice DANA 60 mislim da ces je dosta tesko naci. Barem kolko citam po forumima mnogi je zele ali je rijetka roba.
.majti _________________ Mad iz in maj blad  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ban Off roader

|
Postano: pon tra 25, 2005 23:40 Naslov: |
|
|
Yup. USA je dosta jeftinija. Znam da sam htio kupiti dva Optima Red Top akumulatora da si ugradim dual battery system. Na online-shopu je 130 $ (cc. 780 kn) komad. Kod nas je 1400 kn komad. A o dijelovima da i ne pričam! Nisam do sada naručivao teže dijelove. Kako se otprilike kreće cijena poštarine (ne znam ni približno da li je riječ o cc. 50$, 100$, 500$, 1000$...)? _________________ Groblja su puna nezamjenjivih ljudi. |
|
| [Vrh] |
|
 |
majti Moderator

|
Postano: pon tra 25, 2005 23:53 Naslov: |
|
|
Moj liftkit je imo 80kg (4 federa, 4 amortizera, 2xpanhard rod, castor correction plates, odusci za diff i duzi lajtunzi za kocnice) i shipping je bio $220 AU. Ne zaboravi da na cijenu koju platis se pridodaje shipping te se tek onda zaracunava carina pa jos i PDV. Ovo ti je cijena prijevoza brodom i trebalo mu je da dodje jedno 40 dana.
.majti _________________ Mad iz in maj blad  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ban Off roader

|
Postano: uto tra 26, 2005 00:00 Naslov: |
|
|
Čuo sam da ako šalješ Fed X-om dobivaš popust na veću težinu. Isplatilo bi se raspitati jer dolazi dosta brzo.
Usput, kad smo kod lift kita, vidio sam fotografije. " border="0" />
Može jedno totalno laičko pitanje: kako si (ili točnije, uz pomoć čega) postigao da ti se kotači mogu postaviti pod onakvim kutom u odnosu na auto (ili "mojim" jezikom: kak ti idu na van )? _________________ Groblja su puna nezamjenjivih ljudi. |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
Postano: uto tra 26, 2005 00:03 Naslov: |
|
|
| Ban je napisao/la: | (ili "mojim" jezikom: kak ti idu na van )? |
ej, zabica, imas pice kad se sretnemo!  _________________ www.schnee-hr.com
www.schnee-offroad.com
if off road is a sin I'll go straight to hell!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ban Off roader

|
Postano: uto tra 26, 2005 00:12 Naslov: |
|
|
Ajd nek ti bude. Uvijek sam bil sucker na cure s repićem!
 _________________ Groblja su puna nezamjenjivih ljudi. |
|
| [Vrh] |
|
 |
schnee Site Admin

|
|
| [Vrh] |
|
 |
jeep forever
|
Postano: uto tra 26, 2005 09:24 Naslov: baterija |
|
|
Bog ban, neisplativo ti je baterije uvozit iz usa-a. Baterija ti ima 19 kg
Kod nas su u prodaji Maxxima exide baterije koje su po američkim testovima ( maxxima = Pro-comp u USA ) bile bolje od optime. U 4X4PP te ta baterija dođe 1281,00kn a kao forumaš platiš kavu i dobiš 10% popusta. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|