U ovim Uvjetima korištenja, korisnik web-stranice ste "vi", a dobavljač je naznačen pod "mi". 
Sadržaj 
Ova web-stranica namijenjena je Vama, za osobne podatke, razonodu i/ili edukaciju. Ne predstavljamo i ne jamčimo da su podaci dostupni na web-stranici točni, potpuni ili ažurirani. Materijali na web-stranici, uključujući fotografije, slike i tekst, ne smiju se kopirati, reproducirati, ponovno objavljivati, preuzimati, oglašavati, emitirati ili slati na bilo koji način, osim za osobnu i nekomercijalnu kućnu upotrebu. Bilo kakvo drukčije korištenje prethodno zahtijeva naše pismeno odobrenje.
Dostavljeni materijal 
Slažete se da nećete adaptirati, mijenjati, stvarati ni prerađivati nikakve materijale s naše web-stranice koje ste ranije dostavili - i koji su već objavljeni, nego ćete dostaviti novi tekst sa ispravcima ranijih navoda.
Slažete se da ćete koristiti web-stranicu samo u svrhe u skladu sa zakonom, na način koji ne ugrožava ni ograničava prava korištenja web-stranice od bilo koje treće strane. Ove restrikcije podrazumijevaju zabranu nezakonitog, uvredljivog ponašanja, ili ponašanja koje može uzrokovati neugodnosti bilo komu, kao i prijenos uvredljivog i neprikladnog sadržaja.
Ne smijete za objavu na web-stranici dostavljati nikakav klevetnički, prijeteći, uvredljiv, štetan ni pornografski materijal, kao ni materijal koji na bilo koji način krši prava drugih (uključujući intelektualno vlasništvo, pravo povjerljivosti ili pravo na privatnost), uzrokuje neprilike, ili koji nije u skladu sa zakonom. Ne smijete izražavati nikakva vulgarna, neprimjerena, seksistička, rasistička ili bilo kakva neprikladna i uvredljiva mišljenja.
Ograđujemo se od objave dostavljenih materijala ukoliko nam se učini da dostavljeni materijali sadržavaju bilo koju od gore navedenih stavki (povrat uplate u tom slučaju nije moguć).
Web-stranice partnera i trećih strana 
Razumijete i prihvaćate da mi nismo odgovorni za pristup web-stranicama trećih strana, ni za materijal kojem pristupate, sadržaj, oglase, proizvode ili usluge dostupne na ovoj web-stranici, kao ni za imovinsku štetu ili navodnu štetu, gubitak ili prekršajno djelo vezano uz upotrebu ili oslanjanje na bilo koji sadržaj, oglase, proizvode ili usluge dostupne na ovim web-stranicama. Bilo kakav kontakt između Vas i oglašivača ili dobavljača, do kojeg je došlo izravno preko njihove ili preko naše web stranice, uključujući i plaćanja za isporuku proizvoda, usluga ili bilo kakvih drugih uvjeta povezanih s ovakvim praksama transakcija, jest između Vas i oglašivača ili dobavljača. Suglasni ste da nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja proizlazi iz takve prakse.
Logotipi 
Imena, slike i logotipi, koji predstavljaju HR OFF ROAD PORTAL SCHNEE i ORK SCHNEE, proizvodi i usluge trećih strana i partnera, u vlasništvu su HR OFF ROAD PORTAL SCHNEE i ORK SCHNEE i/ili trećih strana. 
Sadržaj s web-stranice mora biti naše vlasništvo ili vlasništvo treće strane.
Sva prava na ovu stranicu i njezin sadržaj, uključujući i podatke autorskih prava pripadaju nama te ih možemo dostavljati na objavu drugim medijima.
Objavljivanje sadržaja 
Ako ste pozvani objaviti na web-stranici bilo kakav sadržaj, bilo koji tekst, grafiku, audio ili videosadržaj, ovim nam odobravate stalnu, neekskluzivnu licenciju za upotrebu, i bez naknade za autorska prava dajete nam podlicencna prava za reprodukciju, uređivanje, adaptiranje, objavljivanje, prevođenje, distribuciju, postavljanje i provedbu autorskih prava i objavljivanja koji se odnose na sadržaj širom svijeta i/ili sadržaj uključen u druge proizvode u svim medijima, posredno i neposredno, za puno korištenje prava koja postoje u sadržaju. 
Ako nam ne želite dodijeliti ta prava, nemojte dostavljati svoj sadržaj za objavu na našoj web-stranici. 
Objavljivanjem sadržaja na web-stranici jamčite da:
- sadržaj je originalan, da ste vi vlasnik autorskih prava;
- sadržaj nije opscen, ne kleveti, ne krši prava umjetnika, izvođača vlasničkih prava, moralna prava, autorska prava, pravo na privatnost, prava na promidžbu ili pravo bilo koje treće strane;
- možemo objaviti i na drugi način koristiti sadržaj i ostvarivati prava utvrđena u ovom sporazumu bez ograničenja i bez obveze plaćanja Vama ili trećoj strani, i ovim se odričete tzv. moralnih prava na sadržaj;
- dobili ste sve potrebne suglasnosti svih pojedinaca koji imaju pravo ili Vam moraju dati te suglasnosti u odnosu na sadržaj i njegovo korištenje. Ni korištenje ni reprodukcija sadržaja neće utjecati na kršenje prava trećih strana.
Ograničenje odgovornosti
MI OMOGUĆUJEMO SADRŽAJ PODATAKA, IMENA, SLIKA, FOTOGRAFIJA, LOGOTIPA, IKONICA O VAMA ILI VAŠIM PROIZVODIMA I USLUGAMA ILI O PROIZVODIMA/USLUGAMA PARTNERA I USLUGAMA NA WEB-STRANICI. 
NEĆEMO BITI ODGOVORNI NI ZA KAKVE ŠTETE, NASTALE POSREDNO ILI IZRAVNO, NASTALE ZBOG UPOTREBE ILI GUBITKA PODATAKA, KAO NI ZBOG GUBITKA ZARADE, TJ. ZBOG IKAKVE VEZE S KORIŠTENJEM OVE WEB-STRANICE.
Pogreške i smetnje 
Ne jamčimo da su web-funkcije na našoj web-stranici neprekinute ili bez pogrešaka, ti nedostaci bit će ispravljeni. Isto tako ne možemo jamčiti da je server zahvaljujući kojem je naša web-stranica uopće i aktivna, bez virusa ili pogrešaka u sustavu, da su materijali savršeno funkcionalni, potpuno točni i pouzdani. Ne snosimo nikakvu odgovornost niti nas se smije smatrati odgovornima ni za kakve štete nastale zbog virusa koji mogu oštetiti Vašu računalnu opremu ili neku drugu imovinu zbog toga što ste pristupili našoj stranici, ili je koristili za pregledavanje i preuzimanje materijala, podataka, teksta, slika, video ili audiozapisa.
Naknada štete 
Slažete se da ćete na zahtjev odmah platiti sva potraživanja, štete, troškove ili izdatke, uključujući sudske troškove koji proizlaze iz povrede odredaba Uvjeta korištenja i obveza koje proizlaze iz korištenja web-stranice.
Prekid suradnje 
Imamo pravo prekinuti suradnju ako smo utvrdili da ste prekršili Uvjete korištenja ili ste na drugi način uključeni u proces koji smatramo neprihvatljivim.
Nevažeće 
Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta korištenja u suprotnosti sa zakonom, nevažeća ili nije pravovaljana zbog zakona bilo koje države u kojoj bi ovi Uvjeti trebali biti važeći, ako je određeni opseg odgovornosti u suprotnosti sa zakonom, neispravan ili nepraktičan, bit će konsolidiran i izbrisan iz ove klauzule, a ostale odredbe ostat će nepromijenjene, ali s nepromijenjenim učinkom - da budu obvezujuće i provedive.
Nadležni sud 
Uvjeti korištenja vodit će se i tumačiti u skladu sa zakonima Hrvatske. Svi sporovi bit će rješavani na sudovima u Zagrebu.
Neprihvaćanje 
Ako se u potpunosti ne slažete s ovim Uvjetima korištenja, nemate pravo zahtijevati bilo kakvu objavu materijala našoj web-stranici bilo s Vaše, bilo s naše strane, i trebali biste odmah prekinuti s njezinim korištenjem.
Privatnost 
Slažete se da bez dodatnog upita u slučaju dostavljenih materijala za objavu, a u slučaju da nije izričito navedena (potpisana) osoba/klub/uplatitelj, kao autora/pošiljatelja materijala, navedemo dostupne podatke (nadimak, klub, e-mail adresa ili sl.).
Ove informacije koristit će se u skladu s našim Uvjetima korištenja.