Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker

PRERAČUNAJ

cm
feet
inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch

Istra Adventure team
20.11.2007.
Poštovani,
U mogućnosti smo Vam ponuditi kompletnu team building organizaciju uz pomoć koje ćete upoznati ljepote Istre. Vidjeti ćete prave čari Istre koje je čine tako lijepom, privlačnom i jedinstvenom, doživjeti ćete spoj sadašnjosti i tragove prošlosti u istarskim selima. Sa istarskih vidikovaca pružati će Vam se nezaboravni pogledi, a prekrasna obala i more dati će Vam snage za nove radne uspjehe i rezultate .
Navodimo Vam neke od najtraženijih programa i nadamo se da ćete u njima pronaći onaj koji Vama i Vašoj ekipi najviše odgovara.

Program „Horse“
Dolazak u predvečernjim satima u Hotel Carmen koji se nalazi u maloj ribarskoj lučici Krnički porat gdje Vas čeka svečana večera sa istarskim menijem.
Nakon noćenja i doručka slijedi kratka obuka o vožnji jeepova i quadova (ATV vozila).
Šumskim putevima vozimo se do Ranča Barba Tone u Manjadvorcima gdje Vas očekuje raznovrsni program u trajanju od 3 sata (jahanje kroz prirodu, streličarstvo, alka u kolicima, zabijanje čavala šupljim čekićem....).
Po završetku igara i proglašenju pobjednika probijamo se uskim puteljcima do agroturizma Partner u malom mjestu Bratulići gdje Vas očekuju istarske delicije.
Potom slijedi kratka vožnja do šume u kojoj će biti izvedena demonstracija traženja i vađenja tartufa. Slijedi nastavak vožnje do vidikovca sa kojeg se pruža prekrsan pogled na cijeli Kvarner, te povratak u hotel odakle smo i krenuli.

Program „Try & drive“
Smještaj i večera u autothonom istarskom domaćinstvu. U jutarnjim satima nakon doručka savladavamo uz pomoć jeepova i quadova prirodne prepreke do našeg odredišta. Na kartodromu nas očekuje višesatni adrenalinski program, gdje će svi učesnici isprobati različite vrste vožnje (karting, bugy-cross, jeep i quad). U sklopu programa organizirana je vožnja spretnosti i alka sa quadovima, te obilni ručak. Po završetku programa na kartodromu, off road vozilima probijamo se do mora, gdje dolazimo do predivnih pejsaža, te povratak do početne destinacije.

Program „Fishing“
Smještaj u „Villi Calusovo“ koja se nalazi na brežuljku iznad turističkog mjesta Rabac, gdje je organizirana večera i noćenje. Nakon doručka jeepovima i quadovima spuštamo se do mora gdje nas čeka brod sa kojim krećemo na vožnju i ribolov (mogućnost da se vide i delfini). Sa brodom dolazimo do luke Plomin gdje slijedi ručak, te se brodom vraćamo natrag i nastavljamo jeepovima i quadovima povratak do „Ville Calusovo“.

Program „Old town“
Okupljanje navečer u konobi Điđi u Tinjanu. Nakon obilne večere, noćenja i doručka slijedi obuka o vožnji jeepova i quadova, kojima krećemo prema ruševinama drevnog grada Dvigrad. Osim razgledavanja Dvigrada organizirane su i zabavne igre (traženje skrivenog blaga, skakanje u vrećama, potezanje konopa....) Piknik na otvorenome (u slučaj lošeg vremena ručak bi bio organiziran u zatvorenom). Nakon ručka slijedi vožnja šumskim putevima do Limskog kanala, te povratak u večernjim satima u Tinjan.

Program „Target“
Dolaskom u „Villu Calusovo“ slijedi večera, noćenje i doručak. Odmorni i okrijepljeni započinjemo novi dan pun uzbuđenja i adrenalina, koji će nam omogućiti jeepovi i quadovi da se šumskim putevima domognemo željene destinacije odnosno paintball poligona. Na poligonu uz paintball organizirane su i druge sportske aktivnosti (pikado, razbijanje tanjura.....). Slijedi ručak u prirodi, te povratak terenskim vozilima natrag.

Program „Sport & Wellnes“
U uvali Raškog akvatorija nalazi se „Hotel Carmen“ u sklopu kojega su organizirani, večera i noćenje. U jutarnjim satima slijedi polazak jeepovima i quadovima do sportskog kompleksa u Dugoj uvali gdje su predviđena raznorazna sportska nadmetanja (tenis, odbojka, golf.....), wellnes program (bazen, trim kabinet, sauna....) i ručak. Izmoreni i okrijepljeni vraćamo se prekrasnim i zanimljivim stazama uz samo more do hotela.

Program „Sea sport“
Smještaj uz samo more i ometanje noćne tišine valovima može Vam pružiti ovaj program koji nudi razgledavanje predivne obale, sportove na vodi (vožnja gliserima, bananom, skijanje, vaterpolo, plivanje....). Osvježeni morem ručamo na otvorenome u prekrasnoj uvali do koje je moguće doći jedino morskim putem. Gliserima se vozimo do uvale u kojoj nas čekaju jeepovi i quadovi uz pomoću kojih se šumskim i kamenitim stazama vraćamo do polazne destinacije.

Ovo su samo neki od naših mnogobrojnih i zanimljivih programa i moguće ih je nadopunjavati i međusobno kombinirati. Osim toga moguće je organizirati i druge programe prema Vašim željama.
Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju na tel. 098-476-111 ili na našim web stranicama www.istra-adventure.com.
BUDITE I VI DIO NAŠEG TIMA
 
Hovercraft...
03.09.2005.
www.mad-hovercraft.si
www.mad-hovercraft.si
 
Akcija staro za novo u Tehnolineu!
19.03.2005.
Imate fax uređaj koji je odslužio svoje, želite ga zamjeniti sa novim ?
Pravo je vrijeme da to učinite jer je u tijeku akcija u kojoj prilikom kupnje novog Canon fax uređaja iz naše ponude ostvarujete 10 - 15 % popusta na redovnu cijenu !!
Možete nam donjeti Vaše stare, prastare i još starije uređaje, ispravne i neispravne, bez obzira na proizvođača.
Ponudu fakseva možete razgledati na našem web-u: www.tehnoline.com ili direktno na shop-u: www.shop.tehnoline.com Tinte za printere po 25 Kn !
U našoj ponudi možete pronaći zamjenske tinte za Vaše printere po jako povoljnim cijenama: već od 20 Kn što je u odnosu na skupe originale koji su od 150 pa i više kuna znatna ušteda u poslovanju.
Akcija vrijedi do isteka zaliha.
www.tehnoline.com - www.tehnoline.com
E-mail: info@tehnoline.com
Rimske centurijacije 47, 52100 Pula
Tel. (052) 383-666 - Fax. (052) 383-201 - GSM: 091 501-4747
 
Domaći kolači i torte...
Domaće kolačiće po vrlo dobroj cijeni, uz dostavu na adresu, možete naručiti na brojeve telefona 01/2986-847 i na 01/2913-471.
Birati možete između torti, nedjeljnih kolača, svadbenih ili kolača povodom krštenja, sa cijenom od 50,00 kn/1 kg. Cijena torti već od 100,00 kn.

 
Povoljna prijenosna računala
Zanima li Vas kupnja laptopa po vrlo povoljnim cijenama, gotovih konfiguracija ili po narudžbi, možete se javiti na GSM +385/091-6262-052 ili na e-mail: josie2000@vip.hr.
Obzirom da cijene uvijek diktiraju troškovi dostave, carine, posrednika ili slično, cijene ovih konfiguracija daleko su niže upravo radi toga što nema silnih posrednika i transporta. Provjerite kod dobavljača putem gore naedenih kontakt podataka.
 
Japansko ulje - mala kućna apoteka !

Ovo STAROBILJNO japansko ulje ima širok spektar djelovanja, zato ga i zovu "mala kućna apoteka" koju bi svako domaćinstvo trebalo imati.
Ono djeluje kod glavobolja, zakočenosti zglobova prilikom pokušaja da ustanete, reumatskih bolova, začepljenosti nosa, upali grla, sinusa, bolne sluznice u ustima i aftama, hunjavice, kašlja, paradentoza, bolovi u zglobovima, smirivanja probavnih smetnji, osječaja napuhanosti, podrigivanja, gljivičnih oboljenja nogu, uklanjanja neugodnih mirisa.....
Ovo ulje je koncentrat koji se dobiva postupkom čiste destilacije iz japanske metvice, ne sadrži dodatne tvari i kemijske supstance, alkohol i slično.
Isključivo je biljnog porijekla, a spektar djelovanja mu je vrlo širok.
Obzirom da ugodno hladi i osvježava, može se koristiti u kupkama (ljeti hladi, zimi grije).
Najosnovnija područja primjene opisati ćemo ovdje ukratko:
- kod glavobolje i preosjetljivosti na promjene vremena blago umasirati u čelo ili sljepoočnice, a može se na zatiljak staviti gaza natopljena uljem.
Napominjemo da je ulje vrlo jako te se koristi doslovno na kapi.
- kod prehlada, hunjavice, kašlja - ulje se dodaje u vruću vodu i inhalira ili se može pripremiti kupka uz par kapi ulja;
- kod grlobolja ili upala sluznice, ako Vas muče afte ili paradentoza - grglja se mlakom vodom, a može se piti laganim i mali gutljajima čaj ili voćni sok uz dodatak 1-2 kapi ulja;
- kod bolova u zglobovima i reumatskih tegoba - na bolna mjesta utrlja se do 5 kapi ulja nakon čega možete grijati mjesto tako da ga omotate ručnikom;
- smirivanje probavnih smetnji, osječaj napuhanosti ili podrigivanja - jednom dnevno popiti 1-2 kapi sa pola čaše mlake vode, čaja ili voćnog soka. Također možete kap-dvije staviti na žličicu šećera te nakon kratkog zadržavanja u ustima, progutati uz tekućinu.

Dakle, primjena je jednostavna.
Može se umasirati, inhalirati, konzumirati, koristiti za opuštanje i sl.
*Napomena* = kod problematične jetre nikako konzumirati !!!
Cijena ulja je 99,00 kn + poštarina ako se šalje poštom, a punjenje je od 35 ml.

Nabaviti ga možete u NATURA-VITA ZAGREB d.o.o.,
10000 Zagreb, Maksimirska 22, www.natura-vita-zagreb.com
telefoni:
+385 1 2339 324
+385 1 2302 936

 
GEL ZA VENE (od divljeg kestena)
Natura-Vita Zagreb d.o.o., Maksimirska 22, jedini je zastupnik u RH za potpuno prirodne proizvode koji ne sadrže kemijske konzervanse, a u mnogome pomažu kako bi lakše i bezbolnije prebrodili životne i zdravstvene teškoće.
Od proizvoda protiv glavobolja, reume, bolova u kostima, zglobovima i mišićima, problema cirkulacije, grčeva, otečenosti nogu, umora, znojenja nogu i sličnih, za početak izdvajamo GEL OD DIVLJEG KESTENA.

Divlji kesten je poznat kao dezinfikator kože, kao što je poznato da stvara bolju prokrvljenost te spriječava grčenje u nogama. Također je izvrstan i za hemeroide.

Obzirom da je lagan, potpuno bez masnoća i kemijskih konzervansa što dokazuje i njegova boja i miris, on vrlo lako prodire kroz pore duboko u vene i kapilare.

Gel se ne umasirava, već se lagano, u tankom sloju nanosi 2 puta dnevno (najbolje ujutro i navečer) i to tako da se dlanovima premaže od zgloba prema koljenu.
Obzirom da je nemastan, ne ostavlja tragove na odjeći ili posteljini tako da se bez bojazni možete odmah obući ili krenuti na spavanje.

Važna napomena je i da se nakon otvaranja STAKLENKE (dakle, nije u plastičnoj tubi), gel drži u frižideru, upravo radi toga što je potpuno prirodan te se na taj način čuvaju njegova prirodna svojstva.
Pakiran je u staklenoj kutiji od 100 ml i ako ga se koristi pravilno, u tankom sloju, može trajati od 2 do 3 tjedna.Nakon tog perioda već se mogu osjetiti poboljšanja, no preporuča se korištenje minimalno 2-3 mjeseca. Cijena mu je prihvatljiva obzirom na rezultate koji su dokazani, a ona iznosi 149,00 kn, odnosno 180,00 kn ukoliko se šalje poštom u RH.

Više o proizvodima možete saznati na www.natura-vita-zagreb.com ili na adresi:
Natura-Vita Zagreb d.o.o.
Maksimirska 22
10000 Zagreb
telefoni:
+385 1 2339 324
+385 1 2302 936

 
Canon paketi po promotivnim cijenama (Tehnoline)
22.11.2004.
www.tehnoline.com

Poštovani,
bliži se vrijeme darivanja, stoga smo za Vas pripremili dva paketa Canon proizvoda, po promotivnoj cijeni!


Canon paket I (A75)
can-foto-a75 Canon PowerShot A75 dig. fotoaparat
can-pix-ip2000 Canon Pixma IP2000 ink jet printer
apa-cf-128retail Apacer Compact Flash 128 MB
can-gp401s Canon pap.,foto sjaj,10x15,50listova(L2)
Promotivna cijena paketa, 2.299.00 kn (pdv
u cijeni)
Redovna cijena: 2.600,00 Kn

Canon digitalni fotoaparat A75
3.2 Megapiksela
3x optički zum
Canon Visionary tehnologija
13 modova snimanja
AiAF 9-točaka
Do 3 minute video zapisa
PictBridge/Canon Direct Print kompatibilan
Print/Share gumb

Canon paket II (A85)
Canon PowerShot A85 dig. fotoaparat
Canon Pixma IP3000 ink jet printer
Apacer Compact Flash 128 MB
Canon pap.,foto sjaj,10x15,50listova
Promotivna cijena paketa, samo 2.860.00 kn (pdv u cijeni)
Redovna cijena: 3.260,00 Kn

Bilo je jednostavno odabrati vrstu proizvoda,
jer prvi dio fotografije je Canon Foto, drugi dio fotografije je Canon PIXMA, dijelovi su povezani Canon foto papirom uz malo
dodatne memorije ...
Akcija traje do objave završetka akcije (do rasprodaje Canon Foto).

Akcijska cijena aparata: 1699,00 Kn (pdv u cijeni)
Canon Pixma IP2000 ink jet printerRazlučivost do 4800x1200 tpi,
20 str/min mono ~ 14 str/min u boji 4 tinte,
sa Micro-mlaznicama, FINE, točkica od 2 pikolitra
Napredno rukovanje medijima- dvostruki ulagač papira (odozgo i sprijeda)
- ispis od ruba do ruba i za A4 veličinu papiraPict Bridge
- spreman za direktni ispis s fotoaparata (bez korištenja računala)

Akcijska cijena aparata: 2100,00 Kn (pdv u cijeni)
Canon digitalni fotoaparat A85
4.0 Megapiksela
3x optički zum
Canon Visionary tehnologija
13 modova snimanja
Up to 3-minute movie clips
AiAF 9-točaka
Do 3 minute video zapisa
PictBridge/Canon Direct Print kompatibilan
Print/Share gumb

Canon Pixma iP3000 ink jet printer
Razlučivost do 4800x1200 tpi, 22str/min mono ~ 15 str/min u boji
4 tinte, sa Micro-mlaznicama, FINE, točkica od 2 pikolitra
Napredno rukovanje medijima
- dvostruki ulagač papira (odozgo i sprijeda)
- integriran ispis na CD/DVD medije
- duplex jedinica za automatski obostrani ispis
- ispis od ruba do ruba i za A4 veličinu papira
Single ink sustav
- 4 odvojene tinte omogućavaju uštedu i znatno veću iskoristivost
Pict Bridge- spreman za direktni ispis s fotoaparata (bez korištenja računala)

 
© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava
Osvježeno: 20.11.2007.