Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker

AUTORSKA PRAVA
www.schnee-hr.com/ www.schnee-hr.net

 

Svi tekstovi i većina slika, vlasništvo su autora ovog Portala te ih kao takve nije dozvoljeno koristiti bez odobrenja autora - OSIM U SLUČAJU kada navedete izvor.

Ukoliko sam postavila slike i/ili tekst van mog vlasništva, tada sam tražila dozvolu i/ili navela izvor.

Ako postoji sumnja da nešto od postavljenog NIJE odobreno ili Vi posjedujete informacije koje Vas dovode u sumnju, molim da me kontaktirate na e-mail adresu sa web sitea, nakon čega ću još jednom provjeriti i kontaktirati Izvor te Vas o svemu izvijestiti.

Dozvoljavam nesporazume vezane uz navedeno obzirom da je jasno da se u nekim "izvorima" oslanjam na odobrenja i informacije pojedinaca, što opet ne znači da upit nisam proslijedila na vrijeme i sa voljom osobama koje smatram kompetentnima te od istih dobila odobrenje.
U takvim slučajevima obvezujem se predmetno u što kraćem roku izdvojiti te izbrisati sa Portala.

Napominjem da će se u obzir uzimati isključivo primjedbe ili prigovori koji će sadržavati puno ime i prezime, lokaciju te e-mail adresu pošiljatelja, uz obavezno obrazloženje event. kritike, primjedbe itd.
Obveza autora portala je da podatke pohrani te čuva identitet svakog prijavitelja.

Ovaj Portal je osmišljen kao mali info-site na kojem se mogu naći informacije prvenstveno vezane uz off road u RH pa i malo šire, te mi nije namjera koristiti se informacijama koje nisu odobrene ili dobronamjerno predane na obradu.

Za sve ono za što unaprijed pretpostavim da bi moglo izazvati ozbiljne polemike, uzimam si za pravo jednostavno - ne objaviti.

S druge strane, ako objavim nešto što je istinito, ali se Vama ne sviđa iz nekog razloga, slobodni ste mi uputiti e-mail, ili me kontaktirati na broj telefona koji se vrti na dnu explorera.
Pri tom, automatski pristajete da se javnost upozna sa nastalim problemom i da se eventualno postavi anketa u kojoj će posjetitelji donijeti sud što je ispravno i točno.

Zahvaljujem na razumijevanju.
Uživajte!

 

 

***
Sve kritike, primjedbe, a i pohvale :-), kao i ono što biste željeli da se objavi, pošaljite na e-mail adresu osobe odgovorne za izgled sitea, tekstove i slike - schnee; schnee@schnee-hr.net.
***

 

l

© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava
Osvježeno: 07.09.2005.