Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker


Reakcija novinarke Večernjeg lista - gđe Ane Pisak
10.10.2007.
Iako na moj e-mail koji je upućen Večernjem listu na temu "Leptirove Off road karavane – NISI SAM" nije stigao nikakav odgovor, zahvaljujući jednom (nazvati ću ga: samozvanom) off roaderu, u Buzetu je ipak skrenuta pažnja na trud da u ime svih vas koji ste na bilo koji način sudjelovali u karavani i koji ste me zvali pročitavši članak u Večernjaku, da skrenem pažnju i urgiram po pitanju netočnih navoda iz članka.
Slijedom navedenog, jučer navečer sam primila e-mail novinarke Večernjeg lista, gđe Ane Pisak koji objavljujem u cijelosti, a u nastavku možete pročitati i moj odgovor koji sam proslijedila danas:

-------Original Message-------
From: Ana Pisak
Date: 9.10.2007 22:26:31
To: schnee@schnee-hr.net
Subject: off_road_karavana


Poštovana Snježana,

Obzirom da sam tek danas dobila informaciju o kritikama na moj tekst napisan u Večernjem listu u rubrici Život & Scena, a pod nazivom «Istarska off road karavana» osjećam dužnost prigovoriti Vam na napisane neistine u vašem tekstu ILI SVI ILI NITKO objavljenog na vašem Off road portalu.

Kao prvo i osnovno nemate prave kad pišete da «novinar nije informiran». Informacije o pokrenutoj akciji tražila sam od Vas osobno na dan održavanja utrke i to dva puta; u Kotlima i pored jezera Butonige. Nemojte zanemariti činjenicu da mi niste bili u stanju reći koliki se broj vozila odazvao te što je najbitnije niste mi znali reći koliko djece s posebnim potrebama sudjeluje u akciji.
Također, u vašem pozivu stajalo je kako će se djeca tog dana kupati u Istarskim toplicama u 11 sati. U to vrijeme u Istarskim toplicama Vas nije bilo pa sam na broj mobitela kontakt osobe u dobivenom pozivu zatražila informacije kad čete stići u toplice. No, dobila sam odgovor kako su toplice «otpale» te se ide u razgledavanje Huma, ali ne u 11 sati već u 13. U 13 sati ponovno sam nazvala zaduženu kontakt osobu od koje saznajem kako je ponovno plan promijenjen te kako se u Hum ne ide jer se ide u Kotle. U to me je vrijeme nazvao i novinar 24 sata (ako je potrebno navest ću i ime) koji je od 11 sati čekao u toplicama dolazak off roadera i djece s posebnim potrebama. Nakon što smo nekoliko puta (ja i novinar 24 sata) iz Kotla tražili informacije gdje se nalazite stigle ste u Kotle oko 15 sati!!! Tu niste htjeli ni stati da se fotografirate pa sam jednim od vozila koji je sudjelovao u off road karavani krenula do jezera Butoniga gdje sam zamolila Vas da napravim fotografiju dijece i od vas osobno sam zatražila najosnovnije podatke o spomenutoj akciji, LEPTIROVOJ OFF ROAD KARAVANI – NISI SAM. Međutim, nitko mi nije znao reći koliko djece sudjeluje u karavani!!!! Također, na pitanje kamo kreće karavana nisam dobila odgovor.

Ističem i kako najavljena satnica nije bila poštivana, a od najavljene posjete južnoj Istri nije bilo ništa. Da stvar bude još gora u ponedjeljak ujutro ponovno sam kontaktirala «kontakt osobu» koja mi ponovno nije ništa znala reći te me uputila na osobu iz Istre koja je vodila karavanu po tom poluotoku. Na pitanje koliko je novaca prikupljeno i hoće li se njime uspjeti kupiti potrebna pomagala od gospodina na kojeg me se uputilo nije mi znao odgovorit, a od obećanja da će mi potražiti tu informaciju nije bilo ništa.

Radi objavljenih neistinih informacija molim Vas da ovaj tekst objavite na Vašem cijenjenom portalu ili ću u suprotnome obavijestiti sve donatore koje ističete u vašem reagiranju.

Ana Pisak


-------Original Message-------

From: schnee
Date: 10.10.2007 16:38:37
To: Ana Pisak
Subject: Re: off_road_karavana


Poštovana gospođo Ana,

prije svega, zahvaljujem na Vašem trudu oko pisanja ovog maila, a također zahvaljujem i osobi koja Vas je uputila na moj portal – tj. na propagandi i dovođenju novih posjetitelja.
Žao mi je da Vas ta osoba nije ranije uputila na posjet HR Off road portalu (prije održavanja karavane) jer biste tada imali sve točne informacije i promjene prvotnog plana koji čak nije ni radila osoba iz off road krugova da bi bila upućena u terensku vožnju, trajanje trase te samim time i satnicu koju je iznijela neprilagodivši je izdržljivosti djece sa posebnim potrebama do 7 godina starosti. Nadalje, moram istaknuti da u Vašem mailu NE VIDIM nikakav osvrt na bit teksta objavljenog na HR Off road portalu "ILI SVI – ILI NITKO" koji je proslijeđen i Vašem uredništvu, a u kojem stoji da je:
a) netočan naziv karavane
b) SAMO RTL pomaže djeci medijski pokrovitelj.

I sad da se detaljno osvrnem na tekst iz Vašeg dopisa upućenog mailom jučer - 10/09/07, u 22:26:31 sati.

Ad 1)
Moj tekst je objavljen na portalu istog dana kada je i proslijeđen u uredništvo Večernjeg lista, a to je 11.09.2007. Vaš dopis mailom je poslan jučer - 10.10.2007. u 22:26:31 sati, a što je već punih mjesec dana razlike.
Nije mi poznato da li se Vaš "prigovor na napisane neistine" odnosi na moj zaključak o "neinformiranosti novinara" obzirom da su sve informacije vezane uz "Leptirovu Off road karavanu – Nisi sam" NA VRIJEME bile objavljene putem portala.
Slobodna sam zaključiti da je za informiranost novinara potrebno pratiti informacije u manjem vremenskom intervalu.

Ad 2)
Molim Vas da mi pojasnite Vašu rečenicu:
"Kao prvo i osnovno nemate prave kad pišete da «novinar nije informiran». Informacije o pokrenutoj akciji tražila sam od Vas osobno na dan održavanja utrke i to dva puta; u Kotlima i pored jezera Butonige.".

U kojem dijelu "nemam pravo kad pišem da novinar nije informiran" ako u nastavku sami pišete da ste informacije tražili od mene NA DAN ODRŽAVANJA UTRKE?!
Prvo, ovo nije bila UTRKA, a drugo, tražiti informacije na sam dan održavanja nečega (nije bitno čega) ostavlja dojam da zaista nema pripreme i informiranosti novinara prije dolaska na "zadatak". Zbog toga Vam niti plan puta nije odgovarao stvarnom planu puta.
Što se tiče informacija koje ste tražili 2 puta (?!), u Kotlima su me zvali radi gospodina koji radi za (mislim!) 24sata, a na jezeru se već ponovno formirala kolona za nastavak karavane kada ste tražili da Vam odgovorim na par pitanja. Također pamtim Vaš pogled i takoreći kolutanje očima u trenutku kada mi je zazvonio mobitel, na što ste nervozno rekli nešto u stilu da tako ne možete raditi i da ćemo taj razgovor obaviti kasnije. Kao i bilo tko drugi u ovoj ili nekoj drugoj organizaciji, ne mogu si dozvoliti isključivanje mobitela u takvom trenutku, pa niti zbog novinara.
Nadalje, činjenično stanje o broju vozila koja su sudjelovala te broju djece sa posebnim potrebama u tom trenutku zaista nisam znala, a ako ne baratam potrebnim činjeničnim stanjem, ne želim samoinicijativno donositi zaključke te dati krive podatke. No koliko sam upućena, podatke Vam je dao g. Vedran Šćulac.
Kolona koja je stigla u Blatnu Vas je bila pod mojom kontrolom – brojčano stanje se znalo, no vozila koja su čekala u Blatnoj Vasi, parkirana svuda (u voćnjaku, na prilazima i sl.) nisam niti stigla, a niti mogla prebrojiti pošto nisam bila upoznata koja sve od parkiranih vozila kreću u karavani, a koja ne.

Što se djece sa posebnim potrebama tiče, Predsjednik Udruge Leptir, g. I.S. (edit: na traženje I.S. - Ovlaštenika Udruge Leptir puno ime je uklonjeno, poznato uredniku portala) je najavio 30-ak, no evidentno je bilo da ih je doveo puno manje. Točnu informaciju mi je također bilo teško dati obzirom na djecu ostalih off roadera u karavani koja su se izmiješala sa leptirićima, no koliko se sjećam, mislim da sam spomenula brojku od cca 10-15 djece te se ogradila da nisam sigurna u taj podatak.
Dati informaciju pod svaku cijenu, da bi Vi mogli popuniti formu za članak, zaista ne želim komentirati.

Ad 3)
Molim Vas za očitovanje po pitanju Vaše izjave:
"Također, u vašem pozivu stajalo je kako će se djeca tog dana kupati u Istarskim toplicama u 11 sati."
Budite ljubazni te mi definirajte kada sam ja Vama dostavila poziv – pogotovo o kupanju u Istarskim toplicama?!
Znate li da je to prvotni plan o kojem sam pisala u samom uvodu ovog osvrta (tko ga je radio i sl.), a koji datira od srijede, srpanj 18, 2007 11:51 – što nas opet vraća na temu o informiranosti novinara?
U skladu sa mojom temeljitošću, također molim da mi navedete i ime "zadužene kontakt osobe" koju ste zvali:
"U to vrijeme u Istarskim toplicama Vas nije bilo pa sam na broj mobitela kontakt osobe u dobivenom pozivu zatražila informacije kad čete stići u toplice. No, dobila sam odgovor kako su toplice «otpale» te se ide u razgledavanje Huma, ali ne u 11 sati već u 13. U 13 sati ponovno sam nazvala zaduženu kontakt osobu od koje saznajem kako je ponovno plan promijenjen te kako se u Hum ne ide jer se ide u Kotle."
Toplice su "otpale" još sredinom kolovoza, a Hum niti nije bio u planu (osim što je spomenut kao orijentacijska stavka za dolazak u Blatrnu Vas).

Obzirom da sam kontaktirala Predsjednika ORT Kutina, g. Zorana Lenarta (koji je s moje strane bio zadužena kontakt osoba na relaciji Zagreb-Pazin) te mu pročitala Vaš mail, isti gospodin moli da se očitujete punim imenom i prezimenom KOGA ste kontaktirali.
Uz g. Lenarta i mene (zadužene za karavanu od Zagreba do Blatne Vasi), osobe zadužene za karavanu su bili off roaderi – g. Vedran Šćulac (zadužen za karavanu od Blatne Vasi do Pazina) te g. Davor Zgrablić (zadužen za karavanu stacioniranu u samoj Blatnoj Vasi, Agroturizam Zgrablić). Osoba zadužena za djecu je g. Ovlaštenik Udruge Leptir iz Udruge Leptir u čijoj je nadležnosti bilo isključivo da dovede i pripazi na djecu sa posebnim potrebama, a prema njegovoj najavi ih je trebalo biti 30. Dakle, zašto ih nije bilo 30 – morate pitati isključivo njega.
Stoga se pridružujem molbi g. Lenarta da navedete puno ime i prezime "zadužene kontakt osobe".

Ad 4)
Poštovana gđo Ana, usko vezano uz "informiranost novinara" – a što je i bit ovog Vašeg - nazovimo ga prosvjednog maila vezanog uz moj tekst na HR Off road portalu (www.schnee-hr.com/vecernji.htm), Vaša tvrdnja u kojoj stoji: "Ističem i kako najavljena satnica nije bila poštivana, a od najavljene posjete južnoj Istri nije bilo ništa.", na žalost, zaista pokazuje neinformiranost.
Informirani novinar bi trebao prikupiti točne podatke – od organizatora preko točne satnice pa do "zadužene kontakt osobe" koju uporno ne spominjete.

Pod točkom Ad 4) sam Vam navela koje su osobe bile zadužene za organizaciju te su samim time i zadužene za informacije svatko u svom dijelu zaduženja.
Očito je da je osoba koja Vam se predstavila kao "osoba zadužena za kontakt" neupućena i/ili neinformirana, a sve informacije se obično traže od organizatora – pa i ime osobe za kontakt.
Dio u kojem kažete:
"Da stvar bude još gora u ponedjeljak ujutro ponovno sam kontaktirala «kontakt osobu» koja mi ponovno nije ništa znala reći te me uputila na osobu iz Istre koja je vodila karavanu po tom poluotoku.", dovoljno govori da ste uporno kontaktirali osobu koja Vam nije mogla dati podatke ako nije u organizaciji, a čak i organizatori nisu mogli znati (i još ne znaju!!!) podatak KOLIKO JE NOVACA PRIKUPLJENO jer nas Predsjednik Udruge Leptir – g. Ovlaštenik Udruge Leptir, na čiji je žiro-račun novac i uplaćivan, jednostavno ignorira.

Naime, u više od nekoliko navrata (što telefonom, što osobno, što mailom) je zatraženo od strane organizatora (svih Off road klubova!) te od strane sponzora/donatora da g. Ovlaštenik Udruge Leptir dostavi što je i obećao prije realizacije karavane:

1) da pošalje potvrde o uplati svima koji su uplatili (bilo na račun, bilo na ruke jer je i takvih uplata bilo) i da kopiju tih potvrda pošalje meni na mail da mogu staviti na stranicu kako bi svi podaci bili transparentni;

2) izvještaj banke o uplatama u 9. mjesecu jer znamo da su ljudi uplaćivali (za imena i nazive onih koji nisu uključeni u ovu karavanu mu je rečeno da ih markira) da se jasno može vidjeti koliko novaca je prikupljeno ovom akcijom;

3) kad kupe logopedske setove ili sto već, da javi o tome da i to može na stranicu za javnost.
Do danas nas g. Ovlaštenik Udruge Leptir ignorira i prema svim informacijama od strane Off road klubova te sponzora/donatora, NITKO NIJE DOBIO OBEČANO!.
Zbog toga ćemo vjerojatno pokrenuti postupak kod svih nadležnih tijela radi utvrđivanja financijskog stanja te da se utvrdi razlog ignoriranja i neispunjenja danog obećanja.
Prema navedenom, jedina osoba koja zna koliko je novaca prikupljeno ovom akcijom je g. Ovlaštenik Udruge Leptir iz Udruge Leptir jer su skoro sve uplate sjedale na žiro-račun Udruge, a one koje nisu išle preko računa – predane su mu osobno na ruke.
A zbog čega je u javnost izašao sa iznosom od 33.000,00kn koji je navodno prikupljen, a znamo da je uplata bilo i od 31.08.2007. čije stanje se prebacuje u rujan, morati ćete pitati njega osobno jer nama ne želi dati tu informaciju.
Vezano na temu, a primjera radi, g. Vedran Šćulac – predsjednik AK No Limits – Istra, koji je organizacijski pokrio karavanu od Blatne Vasi do Pazina, poručuje da će uplatiti pripremljenu donaciju tek kada g. Ovlaštenik Udruge Leptir ispuni obećanje te preda na uvid traženo.
Do sada su se čak i sa objavljenim iznosom od strane g. Ovlaštenika Udruge Leptir (33.000,00kn) mogla kupiti oba logopedska seta, no da li su ta sredstva zaista namijenjena tome – nitko od organizatora i sponzora/donatora to ne zna jer od kako je Leptirova Off road karavana – NISI SAM završila, ignorirani smo do dana današnjeg.

Ad 5)
Od objavljenih "neistinitih informacija" na mom portalu, molim Vas da jasno izdvojite koji je navod neistinit:

a) da Udruga RTL pomaže djeci – nije jedini medijski pokrovitelj?
b) da je netočno naveden naziv članka: "Istarska off road karavana"?
c) da je novinar neinformiran ako piše o off road karavani, a nigdje ne spominje organizatore, tj. Off road klubove koji su zaslužni za ovu "off road" karavanu?
(također dostavljam i link na postove na forumu: www.schnee-hr.net/forum)
Moram priznati da mi je drago da ste zatražili objavu ovog teksta na stranici, jer i da niste, osobno bih ga objavila i po cijenu naknadnih posljedica.
Također bi mi bilo iznimno drago da o svemu obavijestite SVE DONATORE te da ih uputite na ovaj portal i link kako bi sami mogli vidjeti tko se ne pridržava danih obećanja i zašto ispada da se nešto skriva.

Lijepi pozdrav,
Snježana Jurić
HR Off road portal
 
ILI SVI – ILI NITKO
11.09.2007.
Nakon previše telefonskih poziva koje sam danas primila vezano na temu objave članka u Večernjem listu o "Istarskoj off road karavani" objavljenom u rubrici "Život & scena", ostaje mi samo da vas sve informiram da sam u ime svih koji su se s pravom našli povrijeđeni tekstom novinarke Ane Pisak, uputila e-mail slijedećeg sadržaja na nekoliko e-mail adresa (vidljivo u prilogu):

-------Original Message-------
From: schnee
Date: 11.9.2007 16:26:46
To: gl.urednik@vecernji.net; vl-otvoreno@vecernji.net
Cc: Udruga Leptir; online@vecernji.net
Subject: leptirova off road karavana


Poštovani,

u današnjem izdanju Večernjeg lista tiskan je tekst vezan uz LEPTIROVU OFF ROAD KARAVANU – NISI SAM.
Ovim putem koristim priliku da zahvalim u ime svih koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji - na uključenju Večernjeg lista uz sve ostale medije.

No uz zahvalu, također moram izraziti i nezadovoljstvo na temu informiranosti novinara.

Smatram da NIJE ISPRAVNO da se u tekstu spominje isključivo "Udruga RTL pomaže djeci" (kojima ovom prilikom zahvaljujem na prilogu iako je trajao samo 54 sekunde), dok ima jako puno sponzora i donatora koji su se priključili akciji donirajući iznose kao npr. Classic d.o.o. koji je ujedno i Zlatni sponzor, Auto Bišćan d.o.o. koji je uplatio 12.000,00 kn, INA d.d. sa donacijom od 11.000,00 kn i ostali sponzori/donatori koji su materijalno pripomogli u prikupljanju sredstava za nabavku 2 logopedska seta.

Među donatore spadaju i HR Off road klubovi, koji su ujedno i inicijatori te organizatori ove akcije, a koji su pristali da se njihova SAMOSTALNA akcija vodi u sklopu akcije koju je ranije pokrenula Udruga Leptir: "U svijetu tišine nisi sam", te su prilagodili naziv ove zasebne akcije u skladu sa željama Udruge Leptir kao suorganizatora.

Dakle, što se informiranosti tiče, ova humanitarna akcija nosi naziv:
LEPTIROVA OFF ROAD KARAVANA – NISI SAM (a ne "Istarska off road karavana") koju su pokrenuli HR Off road klubovi te HR off road Forumaši u suradnji sa autocrosserima i bikerima.
Toj akciji off roadera su se priključili uplatama i off roaderi iz Slovenije (koji su se i priključili terencem u karavanu) i Srbije.
Nikako nije ispravan naziv članka jer su se uključivali ljudi dobre volje diljem Hrvatske, pa i izvan nje, a karavana je imala za cilj stići od Zagreba (dokle su ljudi dolazili iz svih krajeva Hrvatske) do Pazina i to pod gore navedenim nazivom.

Ljudi se s pravom osjećaju povrijeđeni te, kao inicijator ove akcije, osjećam potrebu skrenuti pažnju na nepravdu jer su svih 70-ak vozila u karavani na različite načine dali svoj doprinos akciji NISI SAM.

Radi informacije koja, na žalost, nije stigla do nekih medija, u nastavku Vam ostavljam imena organizatora/donatora, sponzora/donatora te medija koji su popratili ovu karavanu te time doprinijeti da se na računu Udruge leptir nađe još dodatnih sredstava kako bi ta djeca sa posebnim potrebama do 7 godina starosti mogla nabaviti potrebna pomagala.

Organizatori/donatori su:
HR Off road portal i forumaši (off roaderi, autocrosseri, bikeri), te off road klubovi:
AK No Limits, ORK Križevci, AMD Ekstreme 4x4 Marija Bistrica, ORK Subotica Podravska, ORT Kutina, AK Croatia Trophy, ORC Kneginec, Moto I ORK Sveti Ivan Zelina, ORK Kamo oko vidi, ORT Vrbovec, ORK Uspon 4x4, AK ZG off road, AMCD Svigo, AMK Hruševec Kupljenski, Jeep Club Hrvatska - Euroline, Zenteren - off road center, Extrem015, ORK Bura 4x4, AK Avantura 4x4, AK Ozalj, ACT Rebus, KTVJ.
Medijski pokrovitelji:
Autosport, KTVJ portal, Udruga RTL pomaže djeci, Nezavisna TV, OTV, Istarska TV, Večernji list, Arena, Glas Istre, Indeks.hr, TPautosport, Sensa Florina, Petrinjski list, Radio Quirinus, Petrinjski radio,
Sponzori koji su omogućili da ova karavana može ostvariti zacrtane ciljeve su:
Classic – zlatni sponzor, Auto Bišćan – NISSAN, eXtreme fun, INA d.d., RBA Leasing, Agroturizam Zgrablić, Auto Box, Kalničke vode d.d. – UN1QUE, Plastika Nova, Plastika Drvo, Mesnica Kalinski, Delta Design, L-Studio, Kraš d.d., Cenoza, e-burza, SDT travel, Pekarna Radoš, Puris – Pazin, Pizzeria Balin, Jamnica-Žminj, Motel Lovac, Kemax, MUP RH, Hrvatske autoceste – Autocesta Zagreb-Rijeka, Bina Istra – Istarski Y (Tunel Učka), a uplate i dalje pristižu.

Naravno da u ime organizatora zahvaljujem i Jacquesu Houdeku i Dadi na održanom koncertu za djecu, no također zahvaljujemo i nespomenutom, a nadaleko poznatom g. Damiru Hoyka koji je ostavio ostale svoje obveze te se priključio karavani dajući svoj doprinos u kvalitetnim i potpisanim fotografijama koje će leptirići moći trajno koristiti; pedagoginji gđi. Dariji Žmak koja je animirala djecu; g. Hrvoju Gečiću koji se uključio u ovu karavanu i financijski, i fizički, i organizacijski.

Nadam se da ćete naći komadić slobodnog prostora u Vašem dnevnom listu te navesti imena Off road klubova – organizatora/donatora, sponzora/donatora i medijskih pokrovitelja u cijelosti jer bilo kakav drugi oblik navođenja nije ispravan.
Ili svi - ili nitko.

Također bi bilo lijepo s Vaše strane da, kao medij koji je objavom prihvatio obvezu pružanja pomoći ovoj djeci sa posebnim potrebama na svoj način, istaknete i broj žiro-računa Udruge Leptir kako bi se u nabavku ostalih sredstava za što normalniji način života te djece mogli uključiti i ostali građani koji su spremni pomoći (dostavljam u prilogu).
-----------
Udruga Leptir
Ljudevita Posavskog 20
44 253 Mošćenica • Hrvatska
MB: 2173638
žiro-račun: 2484008-1104004896, RBA banka
svrha uplate: Leptirova Off Road karavana
tel/fax: 044 733 596
e-mail: info@leptir.hr
web: www.leptir.hr

-----------

Zahvaljujem unaprijed uz lijepi pozdrav.

Snježana Jurić
HR Off road portal

 
l
© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 10.10.2007.