Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker

PRERAČUNAJ

cm
feet
inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch

Motocross utrka ''Kreševo 2005''
10.08.2005.
U subotu 06.08. i nedjelju 07.08.2005. godine na motocross stazi ''Gajice'' u Kreševu, održane su 1. i 2. utrka Otvorenog Prvenstva Bosne i Hercegovine u motocrossu.
Na utrkama je nastupilo ukupno 27 vozača iz 6 europskih zemalja: Hrvatske, Srbije i Crne Gore, Italije, Austrije, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine.
Po oblačnom, ali suhom vremenu, uz idealne uvjete na stazi, utrke je u oba dana promatralo oko 3.000 gledatelja. Izuzetno atraktivne vožnje pravih velemajstora, od kojih su najviše pozornosti izmamili Nenad Šipek i Marko Leljak, prošle su uz mnogo padova, ali srećom bez većih ozljeda.
Vidan je napredak BH motocross-a, kako u organizacijskom pogledu, tako i u omasovljivanju, a posebice u kvaliteti koju su dostigli BH vozači.
Od svih domaćih vozača najviše su se istakli Dario Čerkez (AMK ''Vitez'') i Darko Barišić (AMK ''Kreševo''), koji su se gotovo ravnopravno nosili sa vozačima koji nastupaju na europskim i svjetskim prvenstvima, a najviše nade se u budućnosti polaže u 4-godišnjeg Daria Komšića (AMK ''Kreševo'').
Preuzeto sa www.pungas.com /Edis Jašarević, gdje možete pogledati rezultate i puno lijepih slika.
 
2. susret Alfista - 07.08.2005. - Pula
05.08.2005.
www.alfisti.hr
Još jedan susret Alfista u ovoj godini održati će se za par dana u Puli - 07. kolovoza 2005., a na koji su pozvani svi ljubitelji i vlasnici Alfa Romea.
Za ovaj susret ste trebali unaprijed uplatiti kotizaciju od simboličnih 150,00 kn za rezervaciju mjesta za stolom prilikom ručka u Agroturizmu Klarići, no to ne znaći da i bez uplate ne možete pristupiti i družiti se sa ostalim ljubiteljima ove marke automobila.
Mjesto održavanja susreta je udaljeno 15 km od Pule, a sastanak je u već spomenutom Agroturizam Klarići .
Program susreta obuhvaća:
11:00 h - okupljanje Alfista u Agroturizmu Klarići
12:00 h - kretanje za Pulu, zajednička vožnja u koloni
12:30 h - dolazak u Pulu, zajedničko slikanje te razgledavanje Pule
14:30 h - povratak u Agroturizam Klarići
15:30 h - zajednički ručak uz istarske specijalitete
17:00 h - zabavni program
19:00 h - završetak susreta
Po svemu sudeći, ovaj susret će nadmašiti prijašnje koji su spontano prikupljali sve više fanova. Nadamo se da će i ovaj nadmašiti brojčanost dosadašnjih okupljanja (za informaciju, susret iz lipnja na relaciji Zagreb - V. Gorica okupio je 80-ak Alfi).
Tko god od "novih" alfista pristupi ovom susretu, vjerujemo da neće narušiti sklad i pristojnost u ponašanju na cestama uz prezentaciju kulture vožnje, a što su do sada naši alfisti već imali prilike pokazati, te se nadamo da će se svi sudionici opet fantastično provesti.
Za sve dodatne informacije obratite se na www.alfisti.hr te potražite alfa-forum.
 
T-Com...
25.03.2005.
T-portal
MAX adsl
Znam da ovaj dio ne bi trebao biti ovdje :-)... ali ja sam si uzela za pravo da zbog vlastitog zadovoljstva pohvalim T-com djelatnike upravo ovdje.
Ukratko, zbog nekih tehničkih problema, jedno vrijeme (vrlo kratko na moju sreću, a sve zahvaljujući Ivani, Ani, Vlatki, Robiju i Davidu, nadam se da nisam nekoga zaboravila), nisam imala pristup ovom virtualnom svijetu! Još sada ne mogu vjerovati koliko se unaprijedila briga za korisnike!

U ovih mojih pa skoro 10 godina korištenja usluga (mislim prvo Hineta, pa HTneta, pa sada T-coma), ovakvu brzinu i ljubaznost uz povratne informacije - koje na temelju prijašnjeg iskustava i nisam očekivala, ja do sada nisam doživjela!

Ovim putem zahvaljujem svim djelatnicima T-Coma što su mi priuštili da osjetim što to znaći: "briga za korisnika"!

Snježana Jurić

 
Screamer 4X4
20.02.2005.
Screamer 4x4
Ako imate satelitsku i neki put naletite na off-road natjecanja, sigurno se pitate što tjera te ljude na takvu vrstu takmičenja? Blato, rijeke, opasni dijelovi gdje mogu zginuti ko' muhe ako samo za centimetar pogriješe u procjeni. Stvarno mi nije jasno... Gledajući globalno, takva natjecanja i automobili nikad nisu imali svog pravog predstavnika u obliku kompjutorske igre na PC-u. Dal' su ga dobili? Pročitajte i procijenite sami....

Tako počinje recenzija na www.gamer.vip.hr za igru pod nazivom SCREAMER 4X4.
Ako mislite da ste spremni svoje znanje i vještinu stečenu u pravom off roadu iskoristiti u ovom virtualnom svijetu, pročitajte prvo što kaže autor ove recenzije, g. GrDi, te što je plus (+), a što minus (-) i koje Vam još igre "na temu" preporuča.
Uz ovu, obilje drugih recenzija možete pročitati ovdje...
 
Slijedi jedna priča....
18.02.2005.
www.tokic.hr
Danima pokušavam doći do jednog malog dijela za mog AX-a, no konačno sam si odredila dan "D" i unaprijed si zacrtala da nema odustajanja - ma koliko koštalo.
Da ne bih previše duljila, zahvaliti ću se ovim putem svim dragim ljudima koji su si dali truda i koji su, na koncu, pokazali dobru volju te se dali u potragu kako bi mi olakšali potražnju. Posebno zahvaljujem g. Danijelu Prijatelj te g. Anđelku Srabinec.
E sad, ova priča počinje u Zagrebačkoj 143a, jednoj od poslovnica TOKIĆ d.o.o.

Nakon skoro cjelodnevnog obilaska prodavaonica i pokojeg servisa radi pomoći oko skidanja malog motorčića (koji se čak nalazi na dohvat ruke, ispod prednjeg desnog blatobrana!), te "dizanja ruku" servisera u nekima od servisa u koje sam navratila, a sve zato što nitko "neće imati posla sa francuzima", ja sam sa krajnjeg istočnog dijela Zagreba odakle sam krenula, malo po malo završila na krajnjem zapadnom dijelu i to kod TOKIĆ - autodijelova, poslovnice u Zagrebačkoj 143a.
Naime, nedavno sam posjetila njihovu poslovnicu u Martićevoj zbog istog problema, no uz sav trud koji su dečki pokazali, pa čak izašli van po kiši da bi pokušali skinuti dio, nisu imali takav koji mi treba.
Da stvar bude bolja, i tada, a i uvijek kada navratim u bilo koju poslovnicu TOKIĆ d.o.o., osoblje si zaista daje puno truda te se ne osjećam kao "glupo žensko....", ili nedaj Bože što gore....
Dakle, uđem ja u navedenu poslovnicu, "dobar dan" - "dobar dan, izvolite"...
 
BRAVO JANICA !!!!  

Nije potrebno ništa pisati o ZLATNOJ curi....

Slika je preuzeta sa www.janica.croski.hr.

 
Raspored sportskih događaja u veljači...
5-6. Brzo klizanje - Svjetsko prvenstvo (višeboj) u Moskvi
5-6. Skijaški skokovi - Svjetski kup u Sapporu
5-6. Stolni tenis TOP 12 u Rennesu
6. Super Bowl u Jacksonvilleu (SAD)
6-13. Bob - Finale Svjetskog kupa u Lake Placidu
7-14. Bob - Svjetsko prvenstvo za žene u Lake Placidu
11-12. Plivanje - Svjetski kup u New Yorku
11-12. Skijaški skokovi - Svjetski kup u Pragelatu
12-13. Taekwondo - Dutch openu Eindhovenu
11-13. Reli Švedska
14-20. Sanjkanje - Svjetsko prvenstvo u Park Cityju
15-27. Bob - Svjetsko prvenstvo u Calgaryju
15-27. Skeleton - Svjetsko prvenstvo u Calgaryju
16-27. Nordijsko skijanje - Svjetsko prvenstvo u Oberstdorfu
18-20. NBA All-Star vikend u Denveru
19-20. Alpsko skijanje - Svjetski kup u Areu, žene (superveleslalom, veleslalom)
19-20. Alpsko skijanje - Svjetski kup u Garmischu, muški (spust, superveleslalom)
19-20. Taekwondo - Germany open, Inglostadt
25-27. Alpsko skijanje - Svjetski kup u San Sicariju, žene (superveleslalom, spust)
26-27. Alpsko skijanje - Svjetski kup u Kranjskoj Gori, muški (veleslalom, slalom)
28.2.-6.3. Streljaštvo - Europsko prvenstvo (10 m) u Tallinu
 
Ribolov u Zagrebu....  
povecaj

Sport ili hobi... svejedno je kada je ulov ogroman :-) U Zagrebačkom naselju Žitnjak, jedan od događaja 2004. godine je i ulov ogromnog soma sa kojim su se mještani imali prilike slikati. O ulovu ovog kapitalca pisao je i Jutarnji list čiji članak donosimo na ovoj stranici. Ponosni ribič, g. Vedran Matek, odlučio je ovu "mrcinu" preparirati kako ne bi zaboravio 30-minutno nadmudrivanje.


povecaj
 
www.hr
www.hr
Stranica koja svakako zaslužuje sve pohvale, a osmišljena je da se velika večina linkova može pronaći na jednom mjestu, zasigurno je i www.hr.
Na ovom siteu možete provesti sate i sate... Od nedavno, i oni su promijenili izgled stranice, a grupe i podgrupe linkova jednostavno ne možete pregledati prilikom jedne posjete stranici. Stranicu u suradnji sa FER-om rade budući informatičari i slobodni ste se prijaviti.
 

< 4 > < 3 > < 2 > << 1 >>

© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava
Osvježeno: 29.01.2006.